Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod N. Gradiške

Tragedija na županijskoj cesti: Motociklist (25) smrtno stradao u sudaru s automobilom

Sudar auta i mopeda kod Nove Gradiške, vozač mopeda preminuo
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
13.10.2020.
u 15:16

Policijski službenici protiv 25-godišnjeg vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Motociklist (25) smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se danas (utorak) oko 10.30 sati dogodila na županijskoj cesti u Savskom Boku kod Nove Gradiške.

U suradnji Općinskog državnog odvjetništva iz Slavonskog Broda i policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do nesreće došlo jer je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u moped, kojim je upravljao drugi 25-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera.

Nesretni motociklist od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Tijekom očevida od 11 do 14.20 sati, promet je na spomenutoj dionici ceste bio zatvoren i preusmjeren alternativnim smjerovima.
Policijski službenici protiv 25-godišnjeg vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije