Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjetar ometa promet

Prometna nesreća u blizini čvora Jankomir u smjeru Zagreba. Kolona tri kilometara

autocesta
Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
13.10.2020.
u 07:40

Zbog prometne nesreće na staroj cesti kroz Gorski kotar DC3 kod Fužina u mjestu Kraljev Jarak vozi se usporeno, jednim trakom.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u blizini čvora Jankomir u smjeru Zagreba vozi se usporeno, u koloni dugoj oko tri km, zbog prometne nesreće, javio je u 7,15 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Za sve skupine vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb. Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC27 i DC50); državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog prometne nesreće na staroj cesti kroz Gorski kotar DC3 kod Fužina u mjestu Kraljev Jarak vozi se usporeno, jednim trakom. Zbog odrona na državnoj cesti DC102 Između Drage Bašćanske i Jurandvora vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju, jednim trakom.

Kolnici su mokri ili samo vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. U Gorskom kotaru ponegdje ima magle. Mogući su odroni. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu su: trajektne linije: Prizna-Žigljen i Stinica-Mišnjak.

Na Bregani se u teretnom prometu na izlazu iz zemlje čeka do pola sata.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar duje912
duje912
09:13 13.10.2020.

jel mi može načitani novinar reć i pokazat gdje je to selo Kraljev Jarak kod fužina..prošao sam tamo miljon puta al to selo nikad visdio nisam

RE
Realnonabalkanu
09:34 13.10.2020.

Dok vozim ponekad mi dođe da se namjerno zapucam nekoliko puta u vozila na cesti! Toliku dozu retardiranosti na cesti nisam vidio nego u zagrebu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije