Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLORIDA

Djevojčica kopala rupu na plaži, pijesak ju je zatrpao: Očajni prolaznici su je pokušali spasiti

Florida Fort Lauderdale
Pixabay/Ilustracija
21.02.2024.
u 18:20

"Bila je to nepojmljiva nesreća", rekla je glasnogovornica vatrogasne službe Sandra King

Djevojčica, za koju se vjeruje da ima oko 5 do 7 godina, preminula je u utorak na Floridi. Ona je iskopala rupu na plaži, a potom ju je pijesak zatrpao. S njom je bio i 7-godišnji dječak kojeg je pijesak zatrpao do prsa. 

Vatrogasci i drugi posjetitelji plaže pokušavali su spasiti zarobljenu djevojčicu. "Bila je to nepojmljiva nesreća", rekla je glasnogovornica vatrogasne službe Sandra King te dodala kako je djevojčica prestala disati kad su spasioci stigli do nje, prenosi New York Post

Hitna pomoć hitno je dječaka i djevojčicu odvezla u medicinsku ustanovu, a djevojčicu su bolničari pokušali oživjeti. Djevojčica je proglašena mrtvom po dolasku, a dječak je stabilno. 

Nije jasno jesu li djeca mještani ili turisti koji su posjećivali plažu. Naime, njihov identitet zbog njihove dobi nije objavljen. Djeca su navodno kopala rupu s odraslim osobama, prije nego što ih je pijesak zatrpao. Istraga koja će utvrditi sve okolnosti u tijeku je. 

FOTO U Sarajevu odali počast Navaljnom: Izbio incident, muškarac uništio njegovu fotografiju

Florida Fort Lauderdale
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije