Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ poginuo na A3

Autobus stao zbog nesreće pa se u njega zabio kamion: 'Udarac je bio strašan'

Sudar autobusa i kamiona kod Novske
Foto: Nikola Ćutuk/ PIXSELL
1/16
02.06.2019.
u 14:57

Prema riječima putnika udarac je bio strašan te je u autobusu nastala panika. Isti putnici kazuju i kako su ozljede suputnika lakše, uglavnom od razbijenog stakla, no službenih informacija o stanju desetak ozlijeđenih putnika koji su prevezeni u novogradišku bolnicu nema

Vozač kamiona poginuo je u sudaru s autobusom na autocesti A3 između čvorova Okučani i Novska, potvrdila je policija. Ozlijeđeno je 10 ljudi, a hitna pomoć je na terenu.

Nesreća se dogodila na dijelu autoceste gdje su u tijeku radovi pa se vozi jednim trakom autoceste. Prema iskazima putnika autobus je bio stao jer se nekoliko stotina metara dalje dogodila druga prometna nesreća, i u trenutku kad su krenuli dalje i sporo se kretali, u njih je udario kamion čiji je vozač na licu mjesta izgubio život.. 

Prema riječima putnika udarac je bio strašan te je u autobusu nastala panika. Isti putnici kazuju i kako su ozljede suputnika lakše, uglavnom od razbijenog stakla, no službenih informacija o stanju desetak ozlijeđenih putnika koji su prevezeni u novogradišku bolnicu nema. 

Po preostale putnike došao je autobus te će uskoro nastaviti put za Frankfurt. 

Vozač kamiona je poginuo na licu mjesta, a desetak putnika iz autobusa je ozlijeđeno. Oni su prevezeni u obližnje bolnice, a za sada nema podataka o težini ozljeda.

Autobus je u vlasništvu tvrtke Božić-Konig iz Bijeljine, te je vozio na relaciji Lopare (BiH) - Frankfurt. Uglavnom su putnici radnici iz BiH koji rade u Njemačkoj. 

Nesreća se dogodila oko 12.35 sati, prenosi 24 sata.

- Izgleda strašno kaotično, stigli su policija i Hitna pomoć koji su pomagali ljudima - rekao je čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Tračalo
Tračalo
15:30 02.06.2019.

Tipkao po mobitelu ?

Avatar Časnik2
Časnik2
15:45 02.06.2019.

.....tragedija, opet zbog mobitela!!

DJ
DjD
15:09 02.06.2019.

Tragedija, iskrena sućut obitelji vozača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije