Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Šibenika

Mrtav ronilac pronađen kod Kaprija

obalna straža
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.06.2019.
u 16:53

Policija je dojavu o pronalasku tijela zaprimila oko 14,20 sati, nakon čega su s liječničkom  ekipom i mrtvozornikom krenuli na mjesto događaja.

Tijelo mrtvog ronioca pronađeno je u moru, u blizini Kaprija, u šibenskom arhipelagu, potvrdila je  Policijska uprava šibensko-kninska. 

Policija je dojavu o pronalasku tijela zaprimila oko 14,20 sati, nakon čega su s liječničkom  ekipom i mrtvozornikom krenuli na mjesto događaja. Glasnogovornica policijske uprave  Marica Kosor izvijestila je kako su sva policijska postupanja u tijeku. Muškarčeva dob i identitet još su uvijek nepoznati.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
Bojnik
17:56 01.06.2019.

Pogodio sam sebe podvodnom puskom dok je ronio...sve novine su to vec objavile.

Avatar Dumen
Dumen
08:42 02.06.2019.

A nije brzo vozio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije