Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje istraga

Tragedija kod Mostara: U teškoj prometnoj nesreći poginuli muž, žena i dijete

Denis Kapetanovic/PIXSELL
25.09.2022.
u 09:58

Još četiri osobe su teško ozlijeđene, a jedna je kritično

Četiri osobe smrtno su stradale, a četiri su teško ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila kod Mostara. Jedna osoba ima ozlijede opasne po život. 

Kako je potvrđeno za Dnevni Avaz, smrtno su stradali B. K. (35),M.K.(34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M. P. (46) iz automobila BMW X5. Stradali iz Renaulta su članovi obitelji, a radi se o mužu, ženi i djetetu.

Okolnosti teške nesreće se i dalje utvrđuju. Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica je trajao više od pet sati, a više informacija bit će poznato kasnije.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LL
Litos(l)av
11:11 25.09.2022.

Četvero poginulih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije