Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na krku

Automobilom sletio u more na trajektnom pristaništu i smrtno stradao

Krk: Trajektna luka Valbiska
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
19.09.2022.
u 13:15

Iz policije navode da je do slijetanja u more automobila volkswagen, kojim je upravljao 55-godišnjak, došlo 16. rujna oko ponoći na trajektnom pristaništu Valbiski.

Vozač (55) automobila riječkih oznaka poginuo je nakon što je na trajektnom pristaništu u Valbiski na otoku Krku automobilom sletio u more te s njime potonuo, izvijestili su u ponedjeljak iz primorsko-goranske policije. 

Iz policije navode da je do slijetanja u more automobila volkswagen, kojim je upravljao 55-godišnjak, došlo 16. rujna oko ponoći na trajektnom pristaništu Valbiski.

Stradali je došao do ruba rampe za ukrcaj na trajekt, uz koju tada u blizini nije bilo pristalog trajekta, te je vozilom sletio u more i potonuo.

Tijelo preminule osobe je prevezeno na Odjel patologije riječke bolnice gdje će, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, biti obavljena obdukcija.

VIDEO: Drama kod Brača: Skočio s trajekta u more i odbijao ući u čamac za spašavanje

 

Komentara 3

Avatar morski
morski
15:44 19.09.2022.

Došao do rampe, a trajekta nije bilo. Zašto je produžio u more???

VE
vecer2001
15:58 19.09.2022.

A kako bi bilo razmisliti o u investiciji u infratrukturi? Rampe koje bi bile zatvorene dok nema trajekta ne mogu koštati basnoslovno puno. Ovakvim akcijama plašimo i turiste, ljudi.

KL
klamerko
15:44 19.09.2022.

A lipo sam mu reka da neka ne ide na taj duhovni trajekt. Nije me posluša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije