Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI U ŠOKU

Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnja djevojčica stradala pod kotačima traktora

hitna pomoc
Damir Spehar/PIXSELL
23.05.2021.
u 14:45

Cijelo naselje je u šoku, jer se radi o obitelji koja služi svima za primjer svojom marljivošću. Svakodnevno su radili od jutra do mraka kako bi iz dana u dan farmu od gotovo 70-tak muznih krava dizali za stepenicu više.

Užasna tragedija pogodila u nedjelju nešto iza osam sati mladu obitelj iz naselja Trojeglava, gdje je pod kotačima traktora stradala djevojčica u dobi od šest godina.

Prema informacijama koje ima 24sata u naselju kod Daruvara koje broji stotinjak stanovnika, curica je stradala pod kotačima traktora. Dijete je odmah prevezeno u 20 kilometara udaljenu Opću bolnicu u Pakracu, ali curici nije bilo spasa.

Cijelo naselje je u šoku, jer se radi o obitelji koja služi svima za primjer svojom marljivošću. Svakodnevno su radili od jutra do mraka kako bi iz dana u dan farmu od gotovo 70-tak muznih krava dizali za stepenicu više.

Susjedi s kojima su razgovarali 24sata, jer je obitelj u šoku, jedna izgovaraju po koju riječ. Koliko je ova tragedija sve potresla vidi se i po tome što brojni prijatelji i rodbina sjede na dvorištu lica uronjena u dlanove.

Na obiteljskoj farmi koja se bavi proizvodnjom mlijeka gotovo svi su radili. Osim roditelja poginule curice, koja je bila, kako nam je jedna susjeda rekla, mali plavi, uvijek nasmijani anđeo, pomagala su i dva sina u dobi od 14 i 16 godina te očeva majka.

Jedan sin ide u završni razred osnovne škole, a drugi je krenuo u srednju. Nakon školskih obveza su se primali posla. O njihovoj marljivosti svjedoči i dvorište puno strojeva i poljoprivredne mehanizacije.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
tomotomo
15:51 23.05.2021.

Velika tragedija. Ne piše kako je jadno djete nastradalo. Ja sam sa sela i vidim da roditelji malu djecu voze kraj sebe na traktorima, a što je jako opasno, imao sam i ja slućaj prije tridesetak god. da sestru vozim kraj sebe na traktoru, sa sreća što sam išao polako, jer mi je sestra pala ispred zadnjeg kotača kad je traktor malo nad droncuo, zakočio sam u tren da se traktor ugasio i sva sreća da se ništa nije dogodilo

OB
Oblivion
18:24 23.05.2021.

Dijete je stradalo dok je otac traktorom sa prikolicom išao unatrag, nije vidio dijete. Svi oni koji sad govore da je "dobri bog" dobio novog anđela nek se pajserom udare po čelu, po potrebi ponoviti

VI
vidum
16:25 23.05.2021.

"gotovo sedamdesetak"? Još da je između ovih dviju riječ "preko".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije