Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu smrti

Mladić o neobičnom iskustvu nakon teške prometne nesreće: 'Sjećam se da sam bio izvan svog tijela'

TikTok/elpy_master
15.04.2021.
u 15:28

"Prije nekoliko godina otac i ja vozili smo se autocestom kad smo se zabili u kamion. Nisam bio vezan, pa sam proletio kroz vjetrobransko staklo koje mi je 'razorilo' cijelu desnu stranu lica."

U TikTok izazovu u kojem je trebalo ispričati nešto o sebi što zvuči kao potpuna izmišljotina, a zapravo je istina korisnik Elpy Perez ispričao je kako je prije par godina nastradao u prometnoj nesreći, kad je pri sudaru kao suvozač prošao kroz vjetrobransko staklo automobila jer nije bio vezan.

Perez je tad zadobio teške ozljede glave i desne strane lica, a u svom se videu prisjetio iskustva za koje kaže da je bilo blizu smrti.

@elpy_master

##stitch with @hashimoto_warrior NDE anybody?

♬ original sound - Elpy Perez

- Prije nekoliko godina otac i ja vozili smo se autocestom kad smo se zabili u kamion. Ja nisam bio vezan, pa sam proletio kroz vjetrobransko staklo koje mi je 'razorilo' cijelu desnu stranu lica. Sjećam se vrlo dobro kako sam prekriven krvlju nekako ustao, pokušavajući pronaći oca - ispričao je.

Pronašli gene za boju očiju, a to će pomoći u liječenju očnih bolesti

1/2

Oca, prisjeća se, nije nigdje bilo, a on je stajao kraj prolaznika koji su se zaustavili pokušavajući shvatiti što se dogodilo kad je osjetio kako mu se ruka obavija oko ramena i vodi ga prema jednom parkiranom kombiju.

- Vrata kombija su se otvorila. a muškarac mi je rekao da uđem pa sam to i napravio, ali nisam bio u svom tijelu - kaže Perez koji se idućeg sjeća buđenja u bolnici dan kasnije, nakon čega je 17 dana proveo na intenzivnoj njezi.

@elpy_master

 

♬ original sound - Elpy Perez

Nakon što je s ocem razgovarao o tome, shvatio je, kaže, da je doživio izvan tjelesno iskustvo i da mu je malo nedostajalo da se ni ne vrati.

- Sve mi je bilo ugodno i bio sam sretan, ne euforičan, jednostavno sretan - rekao je Perez koji je prošao nekoliko operacija rekonstrukcije kostiju lica.

Ovaj je video o izvantjelesnom iskustvu postao je viralan s gotovo dva milijuna pregleda i stotinama komentara, prenosi Unilad.

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije