Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI GRĐEVAC

Tragedija kod Bjelovara: Istražuje se smrt bebe

Hitna pomoć
Ivo Čagalj/PIXSELL
Autori: Hina, Ivona Ćuk
02.02.2021.
u 22:15

Obdukcijom će se utvrditi uzrok tragedije u Velikom Grđevcu

Policijski službenici PU bjelovarsko-bilogorske upravo su završili očevid u obiteljskoj kući u Velikom Grđevcu nedaleko Bjelovara. Naložena je obdukcija kojom će se utvrditi uzrok smrti male bebe. 

Kako doznajemo, riječ je o bebi staroj tri mjeseca čiji su roditelji pod nadzorom socijalne službe i žive u izvanbračnoj zajednici.

Bjelovarska policija istražuje okolnosti u kojima je umrlo tromjesečno dijete koje je zbog teških ozljeda primljeno u Opću bolnici Bjelovar.

 "Postupali smo po dojavi bolnice o smrti djeteta, starosti nekoliko mjeseci. Radi se o specifičnom događaju. Mogu potvrditi da imamo određeno postupanje i da ćemo izvijestiti javnost kada se za to ispune uvjeti",  izjavila je  u utorak navečer glasnogovornica PU bjelovarsko – bilogorske Maja Barbir Grubić.

Prema neslužbenim informacijama, policija je obavila očevid u obiteljskoj kući u okolici Bjelovara u kojoj žive roditelji mrtvog dojenčeta.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:07 02.02.2021.

Počivala u miru.

DV
dvor
19:25 02.02.2021.

iiiiiii?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije