Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULMINACIJA RATA
Povratak na članak

Totalni napad na slobodni dio Donbasa: Rusi imaju dva cilja, a Ukrajinci će koristiti provjerenu taktiku

Agresor pregrupira svoje snage iz okolice Kijeva kako bi okružio ukrajinsku vojsku na istoku Ukrajine gdje su glavni ciljevi ruske vojske Slavjansk i Kramatorsk. Nema naznaka da je ruski predsjednik Vladimir Putin odustao od ambicija da kontrolira cijelu Ukrajinu i stoga se treba pripremiti na dugotrajni rat, izjavio je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg

Komentari 61

DU
Deleted user
22:11 06.04.2022.

Ne daj bože nikom takve susjede, nije ni čudo što ih Ukrajinci zovu Orci, isti su. Mi sa "svojim" Orcima još nekako možemo izaći na kraj , ali kako će Ukrajina sa "svojima" , vidjet ćemo. Slava Ukrajini !

VL
RE
RedTree
00:53 07.04.2022.

Ukrajina pristala da ne bude dio NATO-a, da nema strane vojne baze po zemlji, da Rusi kao manjina dobiju prava, pa zašto se Rusi još nisu onda povukli!? Da nisu u pitanju energenti na Istoku Ukrajine, drugi najveći u Europi nakon Norveške!?

VL
Avatar Kukulkan
Kukulkan
07:57 07.04.2022.

Rusi ajmo kuci, zajedno sa separatistima pa zivite u jednoj drzavi kao nasi carapani

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
23:19 06.04.2022.

i ovog puta ni manje ni više situacija ovisi o iduća 2 tjedna koja će zapravo biti kakva ono???? tako je! ključna!

VL
Avatar Cantor
Cantor
07:27 07.04.2022.

Bumo videli rekli su slepci....

VL
DU
Deleted user
07:20 07.04.2022.

Strašno je gledati da jedna azijska zemlja ruši i ubija po Europi a Europljani gledaju i šute!

VL
DU
Deleted user
01:51 07.04.2022.

Dugoročno, Rusi su napravili najviše štete sebi samima, a posredno, i svima nama ostalima. Kako će ih se gledati u budućnosti, ne bih im bio u koži.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
11:16 08.04.2022.

I još uvijek me čudi, a bome imam godina, kako se rusi ne pitaju zašto baš nijedan narod koji sa njima dijeli granicu neće sa njima, nego očajnički bježi i traži prijem u bilo koju organizaciju samo da izbjegne "bratski zagrljaj" baćuške. Priča o tobožnjem najvećem doprinosu antifašističke borbe u ww2 isto teško može pitai vodu. Zar se zaboravlja pakt Ribentropp-Molotov, koji je služio tome da "bratski podijele Poljsku. Rusi ni malim prstom nisu makli protiv nacizma sve dok naci nije pokucao na njihova vrata. A pobili su što svojih, a što tuđih ljudi više nego li ijedna ideologija u povijesti čovječanstva. Daleko im kuća.

VL
MA
marijanastoch
17:37 07.04.2022.

ON pa jel znas citat. Nama NATO odgovara i treba nam. Bojim se samo sto ce bit kad vrag (amerikanci) dodje po svoje.

VL
RA
Rafaelo
23:20 06.04.2022.

Rusija je najbogatija zemlja na svijetu, ali bogata pravim bogatstvima, a ne fiktivnim kao tkzv., zapad. Zapadne sile zla su to odlučile prekinuti, Ukrajina je alat, ona je čekić u rukama Amerike koja je se ovog puta namjerila na brokvu kojoj nije dorasla. Ukrajina je iskorištena da se preko tkzv., "nato štita" Rusija isprovocira. Kako? Pa time što je Ukrajinskim domaćim izdajnicima ponuđeno razmještanje nuklearnih bojnih glava na teritoriju, a to prekriveno smokvinim listom takozvanog raketnog štita. Prodali su sigurnost vlastite zemlje za strane interese. Scenarij je napisan, režija zna se čija, trebalo je pronaći samo Ukrajinske glumce. Uloga glavnog glumca dopala je Zelenskog. On je zapadni supermen koji kupi pljeskove raznih parlamenata diljem svijeta, dobiti će svog Oscara u vidu Nobelove nagrade za mir koja je nažalost postala smijurija onog trenutka kada ju je Obama dobio, a u tom je trenutku vodio 9 ratova u svijetu, te se bori protiv one "budale" koja ne želi nuklearne bojne glave sebi uz kuću i koja ne želi tvornice kemijskog oružja sebi uz kuću. Eto, sve je sadržano u ovim rečenicama, onaj tko želi može to razumjeti, stvari su tako jednostavne. Ne želim rat, žao mi je nevinih ljudi. Pre loše, sve ovo je pre loše od svih prozapadnih faktora i svih onih koji ih licemjerno podržavaju, pre loše, pre prozirno, toliko da je nevjerojatno da se ovo u stvarnosti dogada, umjesto u nekom filmu, jednostavno - pre loše. Sramota.

VL
OP
Ovaj_put
22:43 06.04.2022.

Kada če članak o časnicima NATO-a iz Njemačke, Francuske, Velike Britanije i Švedske koji su zarobljeni s borcima Azov u Mariupolju.

VL
IB
iva.begovic
22:32 06.04.2022.

Kažu da ljude povezuju religija i tradicija. Ništa od toga Ukrajince ne povezuje sa USA. Želja za materijalnim nadjačava tradiciju i temeljne ljudske vrijednosti. U državi u kojoj su i ženske maternice na prodaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.