Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULMINACIJA RATA

Totalni napad na slobodni dio Donbasa: Rusi imaju dva cilja, a Ukrajinci će koristiti provjerenu taktiku

06.04.2022.
u 22:05

Agresor pregrupira svoje snage iz okolice Kijeva kako bi okružio ukrajinsku vojsku na istoku Ukrajine gdje su glavni ciljevi ruske vojske Slavjansk i Kramatorsk. Nema naznaka da je ruski predsjednik Vladimir Putin odustao od ambicija da kontrolira cijelu Ukrajinu i stoga se treba pripremiti na dugotrajni rat, izjavio je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg

Komentara 61

DU
Deleted user
22:11 06.04.2022.

Ne daj bože nikom takve susjede, nije ni čudo što ih Ukrajinci zovu Orci, isti su. Mi sa "svojim" Orcima još nekako možemo izaći na kraj , ali kako će Ukrajina sa "svojima" , vidjet ćemo. Slava Ukrajini !

RE
RedTree
00:53 07.04.2022.

Ukrajina pristala da ne bude dio NATO-a, da nema strane vojne baze po zemlji, da Rusi kao manjina dobiju prava, pa zašto se Rusi još nisu onda povukli!? Da nisu u pitanju energenti na Istoku Ukrajine, drugi najveći u Europi nakon Norveške!?

Avatar Kukulkan
Kukulkan
07:57 07.04.2022.

Rusi ajmo kuci, zajedno sa separatistima pa zivite u jednoj drzavi kao nasi carapani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?