Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije ništa shvatio
Povratak na članak

Totalni kaos zbog novih pravila o koroni u jednom njemačkom gradu. Morala intervenirati i policija

Problem je u ponedjeljak nastao zbog činjenice da je Robert Koch Institute (RKI) izvijestio o incidenciji od nešto manje od 100 za regiju Hannover, ali vlada Donje Saske je objavila kako je incidencija 103,8 za cijelu državu, što znači da je Hannover automatski „ općina s visokom vrijednosti incidencije ” prema Pravilniku

Komentari 6

Avatar renac
renac
09:51 09.03.2021.

Jos malo tko nema zig na celu ili desnici nece moci nista kupiti,pa i dalje ovakve kao ja smatrajte ludima,a ludjaci,psihopate vas vode.

VL
5S
505.scrtom
18:03 09.03.2021.

ti koji odlučuju nisu više točni u glavi, još malo i ljudima će prekipjeti

VL
DU
Deleted user
08:48 09.03.2021.

Ovoga nije bilo ni za vrijeme Hiće... Stigli smo do toga da ni košulju nemreš kupiti a da te pri tome policija ne pokuša spriječiti!!! Novo normalno??? U Austriji se sprema zakon po kojemu ako ti u posjet dođu više od dvije osobe se to tretira kao event za koji treba dozvola vlasti!!! Ako nemaš dozvolu, kazna je 3500 eura ili 30 dana zatvora!!!

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:50 09.03.2021.

Mic po mic, zarobljeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.