Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tonu li s brodom Vesne Pusić i novci hrvatskih građana?

Nakon tajnog glasovanja članica Vijeća sigurnosti o kandidatima za novog glavnog tajnika UN-a, u HSP-u AS izrazili su zadovoljstvo smjerom kojim ide kandidatura Vesne Pusić za ovo mjesto.
22. srpnja 2016. u 13:55 39 komentara 5367 prikaza
vesna pusić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Nakon tajnog glasovanja članica Vijeća sigurnosti o kandidatima za novog glavnog tajnika UN-a, u HSP-u AS izrazili su zadovoljstvo smjerom kojim ide kandidatura Vesne Pusić za ovo mjesto. U ovoj stranci ističu kako su oni dali snažan doprinos u "razotkrivanju nelegitimnosti" kandidature bivše hrvatske ministrica vanjskih poslova. - Snažno se borimo protiv političkog konformizma koji je učestala pojava na  hrvatskoj političkoj sceni.

Vesna Pusić utrka za glavnog tajnika Vesna Pusić: Završavam kampanju za UN, preusmjeravam se na izbore u Hrvatskoj Vesna Pusić u UN-u TRAŽI SE NASLJEDNIK BAN KI-MOONA Izbor za glavnog tajnika UN-a: Bivši premijer Portugala prošao najbolje na prvom glasovanju, Pusić na začelju

Upravo iz takvih loših navika proizašla je neformalna podrška tehničkog premijera Tihomira Oreškovića kandidaturi Vesne Pusić, unatoč tome što ona nije imala pravni legalitet jer ju je predložila tehnička Vlada Zorana Milanovića. Ona je iskoristila pravni vakuum konstituiranja nove Vlade koja bi joj sigurno osporila kandidaturu – kažu u HSP AS.

Dodaju kako je Pusićeva kao dužnosnica nanijela trajnu i nenadoknadivu štetu Hrvatskoj, posebice na vanjskopolitičkom planu te kako će HSP AS svoje daljnje aktivnosti usmjeriti na otklanjanje svake mogućnosti njezina izbora. U tome će se, kažu, voditi sintagmom svog glavnog tajnika Pere Ćorića koji je izjavio da "nije suicidalan, ali bi prije digao ruku na sebe nego za Vesnu Pusić“. - Nadamo se kako je javna potpora tehničkog premijera Oreškovića Vesni Pusić bila i ostala deklarativna.

Javno se pitamo tko je financirao njenu kampanju koja je bila unaprijed osuđena na propast, jer se radi o osvjedočenoj mrziteljici svega što nosi epitet hrvatsko. Očekujemo od mjerodavnih da hrvatsku javnost izvijeste tonu li s njenim propuštenim brodom i novci hrvatskih građana – stoji u priopćenju HSP AS koje potpisuje politički tajnik stranke Hrvoje Niče.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • dirižabl:

    Dobila je dva glasa, ona je na toliko glasova naviknula u Hrvatskoj na izborima

  • dernek:

    Tko se god nadao da ce Pusicka biti i blizu toga da bude izabrana grdno se varao to su se samo nadali Milanovic i svita oko njega jer su uvjereni da rade dobro a u stvari nanijeli su srama drzavi ... prikaži još!i da ga je tesko popraviti.

  • Noštromo:

    Netreba paničarit, ako okrenemo tablicu naopako Vesna je prva.