Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLICE
Povratak na članak

Picula: Na kraju će EU morati zidom ograditi Mađarsku

Vesna Pusić:
 Po novom prijedlogu Komisije u RH bi moglo doći 550 Izbjeglica

Komentari 176

FU
furest
08:21 05.09.2015.

plus za viktora

VL
LI
liskovaca
08:25 05.09.2015.

pa neka ih prime oni koji žele!!!

VL
BA
barbaizamerike
08:27 05.09.2015.

imam informaciju da u siriji mnogi cekaju da vide kako ce ovaj val izbjeglica da zavrsi u EU pa da I drugi val krene mozda jos veci mozda milionski

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
08:27 05.09.2015.

iz naše domovine je banda zločinačka rasipnička trbuhom za kruhom potjerala preko 50 000 hrvata a sad bi nam dotepli arape koji će nas klati....nećete još dugo

VL
ST
stomugromova
08:36 05.09.2015.

Viktor Orban je praktički jedini premijer uz časne iznimke,koji tvrdo brani interes svoje države i naroda.Zasto je loš primjer marionetama,iza kojih stoje Rothschildi i njihova ekipa.Angela Merkel je tipični izdanak bankarskog lobija koja radi na štetu Njemačke.

VL
Avatar lvan12
lvan12
08:30 05.09.2015.

A šta je putin krivo rekao? Dok se nisu pojavili amerikanci koje je slijepo pratila EU, Sirijci su sasvim pristojno i mirno zivjeli u svojoj zemlji desetljecima pod dinastijom Assada. Ovo sve je rezultat politike SAD-a i EU, za koje posljedice snose prvo Sirijci a sada i EU, dok SAD to sve mirno gleda s pristojne udaljenosti zasticeni atantskim oceanom.

VL
Avatar comparator
comparator
08:46 05.09.2015.

Sirija sama broji preko sedamnajst milijuna stanovnika i od toga pedeset i dva posto su urbani građani.Izbjegličku krizu treba riješavati ratom na Azijskom tlu umjesto liječenja posljedica. Kukavičluk Evrope je bezobrazan prema nama malim narodima koji će fasovati za njihove krive poteze i procjene. Što je Hrvatsku briga za Veliku Britaniju i Blerov i Bushov rat protiv Iraka i Huseina koji je sve ovo pokrenuo ? Još bi Britanci izmigoljili iz Unije i ostavili nam svoje probleme.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
08:37 05.09.2015.

Nitko me ne može uvjeriti da europski političari iz nekih razloga hine ovu 'čovječnost'. Dakle, glume. Jedino je upitno zašto to rade..

VL
DU
Deleted user
08:35 05.09.2015.

Picula je hrvatska sramota. Ako netko unosi nemir ne samo u međunarodne odnose nego i među tzv. obične ljude onda je to ova EUrupska nesposobna političarska elita kojoj je stalo samo do njihovih stražnjica. No mislim da u konačnici cijelaa ova priča ne će niti za njih dobro završiti. A o ovom tzv. dopisniku iz Bruxellesa Krasnecu i njegovom ''profesionalizmu'', kao i o drugim piskaralima iz tiskanih i elektroničkih sredstava priopćavanja u Hrvatskoj, najbolje je ne trošiti riječi. Samo dno, gori i od političara.

VL
Avatar targus
targus
08:41 05.09.2015.

natrag s njima od kud su došli. Nisu to nikakve izbjeglice od rata, to je sve politički iscenirano, radi destabilizacije EU...Americi smeta EU, pa na ovakav način šalju tobožje izbjeglice. Zašto im nije dovoljna Grčka ili Turska, ili neka druga država na ulazu u Eu? Oni baš moraju u Njemačku. ili Francusku..., da tamo naprave gluposti, jer znaju da je Njemačka pokretač Eu

VL
ST
stomugromova
08:54 05.09.2015.

Skupina država Srednje Europe,tzv. Višegradska skupina,koju uz Mađarsku, čine Češka,Slovačka i Poljska,odbile su kvote koje nameće EU i tako se solidarizirale sa a stavom mađarske Vlade i premijera Orbana.A gdje je tu RH ? Naravno,mi nismo tamo gdje bi trebali,negoego u grupi za "Zapadni Balkan" !!

VL
NE
nemanatrag
09:01 05.09.2015.

Snažni , jaki, drčni i drski ovi momci sa juga...takvi trebaju biti u prvim redovima protiv ISIL-a umjesto u prvim redovima za socijalnu pomoć po Europama!

VL
ST
stomugromova
08:33 05.09.2015.

Picula,mali od kužine,zavjetovao se da će služiti vladarima u sjeni,koji su oteli ingerencije naroda i država u EU.Viktor Orban se zavjetovao da će služiti interesima svog naroda.Koliko je trula EU i na kakvim je temeljima napravljena najbolje govori pozicija šefaa Europske Komisije,na kojoj se nalazi notorni pijanac Juncker ,koji sve više podsjeća na pijanog Jelcina. To mjesto je zaslužio jer je kao premijer Luksemburga ,poreznim makinacijama, zamračio milijarde € američkim i europskim korporacijama .Te su milijarde utaja poreza iz matičnihj država u kojima djeluju te korporacije.Zato je pijanac nagrađen i postavljen na mjesto šefa EK,odnosno psotavile ga korporacije da mu se oduže za pljačku koju im je omogućio.

VL
Avatar 4mat
4mat
09:08 05.09.2015.

Vecernji list..sramite se....eto samo vam to mogu rec...a ovaj picula lupeta gluposti...eto...

VL
BA
barbaizamerike
08:27 05.09.2015.

sta onda ako ih dode nekoliko miliona?

VL
Avatar shime.zg
shime.zg
09:18 05.09.2015.

"Picula: Na kraju će EU morati zidom ograditi Mađarsku" ... i Slovačku i Češku i Poljsku i Litvu i Latviju i Estoniju i Grčku..., samo neće morati ograditi deklarirane muslimanske zemlje poput Njemačke ("Es ist offenkundig, dass der Islam inzwischenn unzweifelhaft zu Deutschland gehört." - Merkel) i Francuske, te banana države bez svog Ja poput Hrvatske. Nama treba jedan Putin ili Orban a ne Mulanović ili Karamarko (nije se izjasnio kako ne želimo izbjeglice). Izbjeglice trebaju ostati tamo gdje su sigurne (Turska) i gdje im je najbliže za vratiti se otkud su protjerani.

VL
AJ
ajmo
08:27 05.09.2015.

Nesposobna EU to nisam vidio nikada niti u obićnom kućanstvu a kamoli u ovakvoj velikoj zajednici.Ali Europa uvijek očekuje da netko drugi riješi problem .Mislim da gledamo raspad te iste i siguran sam da neće EU doživjeti 2018 godinu sigurno ne u ovakvom uređenju.

VL
CR
crofish
09:09 05.09.2015.

plus i minus su stavovi koji nisu nužno negativni ili pozitivni već suprotni. ovo nije novinarstvo već navijanje. btw da prodaju otok i naprave novu državu je vama pozitivno???

VL
MA
matokan
08:51 05.09.2015.

Ova izbjeglicka katstrofa koja je Eu zadesila je planski smisljena i organizirana.Tko stoji iza toga?Naravno oni koji ratuju u Siriji?Tko ratuje u Sirij?Valja svi znamo!!!!!!Okretanje glave,igra zmurke,zatvaranje ociju i sl.Vec vidjeno!!!!!!

VL
ST
stomugromova
08:48 05.09.2015.

EU je napravljena isključivo radi interesa krupnog kapitala i interesa multikorporacija.Njen je cilj da uništi nacionalne države i njihovu strukturu.Zato su mlako dopustile ovaj useljenički stampedo sa ljudima i narodima,potpuno strane kulture ,vjere i običaja naroda koji žive u EU.Iako je jasno da je projekt multikulturalnosti ( još jedna izmišljotina kazarskih bankara da pokore i unište krščanske države) doživio potpuni debakl i krah u svim razvijenim europskim državama,opet se pokušavaju prodati muda pod bubrege.U kampanju manipulacije i lobiranje u korisdt ove invazijer,uključene su nevladine udruge koje su pod kontrolom Soroša ( agenta za specijalne operacije Rothschilda) i ostali bratske agencija i organizacije .Kao i većina medija na zapadu,koji su opet u vlasništvu iste grupacije.Manipuilacije i obmane na svakom koraku. Stalno se provlače teške patnje i strašne sudbine izbjeglica,a na slikama se vidi masa mladih ljudi,dobro nahranjenih,obučenih sa pametnim mobitelima ,a imaju i novaca.Umjesto da se bore za slobodu u svojioj državi,koju im nitko neće pokloniti,žele živjeti kao paraziti na teret i trošak bogatih i manje bogatih EU država jer ih je netko dobro instruirao da ih ništa ne može zaustaviti do cilja. Kome uopće treba ovakava trula i odnarođena EU ?? Samo krupnom kapitalu i korporacijama.Ne treba nam EU koja će biti SAD2.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.