Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ministar branitelja

Tomo Medved posjetio branitelje u Savskoj, dužnost preuzeo gotovo u tišini

Tomo Medved
Foto: Direktno.hr
1/6
21.03.2016.
u 16:45

Najprije se zadržao u kratkom razgovoru s braniteljima u šatoru, a potom je u pratnji najtežih invalida Domovinskog rata otišao zapaliti svijeću na platou ispred Ministarstva branitelja kojim će upravljati iduće četiri godine

Premda je jutros, odmah nakon izglasavanja u Saboru, novinarima rekao da će prosvjednike u Savskoj 66 posjetiti najvjerojatnije sutra, tijekom utorka, novoizabrani ministar branitelja Tomo Medved to je učinio već danas u poslijepodnevnim satima.

Najprije se zadržao u kratkom razgovoru s braniteljima u šatoru, a potom je u pratnji najtežih invalida Domovinskog rata otišao zapaliti svijeću na platou ispred Ministarstva branitelja kojim će upravljati iduće četiri godine te se pomolio ispred spomenika Nevenki Topalušić, braniteljici koja je preminula u prvim danima prosvjeda. 

Potom se uputio na primopredaju u Ministarstvo, no novi je ministar svoju dužnost od Vesne Nađ, za razliku od svojeg prethodnika Mije Crnoje, preuzeo gotovo u tišini, bez medijske pompe i gužve. Razgovor s vođama braniteljskog prosvjeda Đurom Glogoškim i Josipom Klemmom, koji nisu bili nazočni današnjem kratkom susretu s braniteljima u šatoru, ministra Medveda tek očekuju. 

>>Sabor potvrdio: Tomo Medved je novi ministar branitelja!

>>Novi je ministar branitelja heroj s Banije koji je spašavao ranjenog Gordana Lederera

Komentara 33

PI
pinkec
16:57 21.03.2016.

Dobro došao Tomo!

Avatar juricamesko
juricamesko
17:05 21.03.2016.

ministre sada na posao.sve znaš što treba učiniti i bez zastoja

DO
dobarsavjet
17:50 21.03.2016.

Šta je sa braniteljima koji su obolili poslije 31. 12. 2005. Hoće li moći podnijeti zahtjev za procjenu invalidnosti ili će te čekati da se upucaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije