Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Tomislavu prijenosno računalo za prvo mjesto iz povijesti

'17.06.2010., Prelog - Gradonacelnik Dragutin Glavina primio je nagradjene srednjoskolce i njihove mentore. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
23.06.2011.
u 07:45

- Sve češće se događa da učenici iz malih škola i manjih sredina osvajaju velike rezultate. Grad nastavlja s praksom da vrijedne rezultate učenika i materijalno nagrađuje - kazao je gradonačelnik Glavina

 

PRELOG - Gradonačelnik Dragutin Glavina darovao je prijenosno računalo Tomislavu Beliću, maturantu Srednje škole Prelog, koji je na državnom natjecanju u Poreču osvojio prvo mjesto iz povijesti i treće iz geografije. - Sve češće se događa da učenici iz malih škola i manjih sredina poput naše osvajaju velike rezultate. Grad nastavlja s praksom da vrijedne rezultate učenika i materijalno nagrađuje - kazao je gradonačelnik, čestitajući Tomislavu, njegovoj mentorici Tajani Štefok i ravnatelju SŠ Prelog Tomislavu Greguru.Tomislav se upisao na Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, a između povijesti i geografije odlučio se za geografiju, a volio bi, kaže, znanstveno se baviti tim područjem. - U SŠ Prelog dobio sam sve što mi je potrebno, od odličnih uvjeta za rad do izvrsnih profesora - kaže. Lani je na natjecanju iz povijesti osvojio četvrto, a iz geografije drugo mjesto, osiguravši izravan upis na fakultet.

Komentara 1

JO
joshua
09:56 23.06.2011.

Činiš se kao skroman i vrijedan dečko, Tomislave. Dakle, imaš već dva bitna preduvjeta za znanstvenika. Želim ti mnogo uspjeha. Čestitke nastavnicima SŠ Prelog i svih ostalih \"malih\" škola koji predano i ponosno rade svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije