Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a
Povratak na članak

Tomislav Karamarko: Novi izbori su još uvijek realna opcija

"Red je da Most prvi sazna što HDZ misli o pojedinim točkama, a onda javnost", kazao je Karamarko.

Komentari 52

Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:32 19.12.2015.

Korpa Petrovu i njegovim sekretarima skoja, novi izbori i vratiti ih u njihova sela.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:27 19.12.2015.

mislim da se Hdz odlučio dati Mostu odbijenicu na njihov prijedlog triparitetne vlade i to je najbolje što nakon ovakvih ultimatuma mogu učiniti.bili su s njima strpljivi,nisu ih napadali niti pokušali kupiti ili razbijati ovo što Most sada predlaže ne vodi nikuda.ako hoće vlast neka idu sa Sdp i neka sastave vladu i provode reforme koje Sdp ne želi.

VL
Avatar imotska115
imotska115
17:27 19.12.2015.

Evo i ja cu sada organizirat novu stranku, i za 4 godine pomesti ove sto bezmisleno pregovaraju, izvracaju nas ustav i lazu svojim biracima. Ovo nije demokratski, zasto smo onda izasli na izbore. Svaka stranka bi trebala imat postotak u Vladi i saboru onoliko koliko su dobili mandata, a ne po onom starom bratsvo i jedinstvo i nitko nista nece radit. Svaki ce vuc na svoju stranu kao rakovi i tu odmah dolazi svade, i sve ce propast za par mjeseci.

VL
ZD
zdepar
17:46 19.12.2015.

po svemu što most sada mulja , novi izbori su najjeftinija opcija, uz nestranačku tehničku vladu da milanovići ne mogu petljati, izbori su za HDZ već dobiveni

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:21 19.12.2015.

kako sam na početku i predviđao Hdz je odbio triparitetnu vladu.bravo Karamarko.

VL
LA
Lavica7
17:49 19.12.2015.

Most je malo previse zinuo. Sa 15 zastupnika uzimaju 1/3 pozicija, vrlo nedemokratski. Ne vjerujem da bi dobili i 1/5 glasova da su njihovi biraci znali sto planiraju. Zato mislim da su novi izbori najposteniji i najzdraviji. Sad svi znamo tko sto misli i zeli.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:34 19.12.2015.

Uz sve nedaće Hrvatskoj se dogodila i ćuprija, eeee moj narode probudi se!!

VL
DU
Deleted user
18:19 19.12.2015.

hrvatsko drustvo je u rasulu..hrvatsko bice je razjedinjeno..drzava dise na skrge..sve ovo..je farsa i gubitak vremena..i demokratski drzavni udar..porucio bi uspjesniji i brzi ..zdravitak drzavi i ljudima..od svih mostovih buducih..eksperimentiranja..

VL
HL
HV_LAKI102
19:27 19.12.2015.

Milanovic se vratio u igru samo da bi prikrio pljacku njegove vladavine zadnje cettiri godine,da bi sprjecio lustraciju,da bi on i Pusicka ubrzali i olaksali ulazak u EU...itd itd Novi izbori jedino rjesenje za Hrvatsku.

VL
BU
buljanzeljko453
17:34 19.12.2015.

Stvarno je ovo sve ne previse, nego boze sacuvaj i sacuvaj nas boze petrova. .svi znamo da koalicije nece biti, a niti ih zele ni HDZ ni spd. .ko je tu lud? ? Gradjani pa spd samara Most kako zeli zeli i kad hoce, a petrov glumi mesijasa uvjek Nova sansa. .pa to je zivo Kino! ! Nije vise smjesno nego odavno tragicno.

VL
PA
Pajdo
17:56 19.12.2015.

Prestanite gluparat i nove izbore kakav MOST Nema bratsvo i jedinstvo.

VL
DU
Deleted user
20:09 19.12.2015.

tomislave..ispravno si postupio..

VL
DO
Donald
20:25 19.12.2015.

Karamarko očito ima savjesti, pa kaže ne, Milanović se očito prostituira za svaku cijenu, pa kaže da. Njegovi glasaći očito vole .urve.

VL
KO
koliba
23:00 19.12.2015.

Tomo svaka čast!

VL
Avatar kenshi
kenshi
20:02 19.12.2015.

MOST je bio iznenađen s velikim dobitkom mandata pa su odlučili izmisliti nemoguće uvjete kako bi izbjegli bilo kakvu odgovornost . Njima je bio plan dobiti tri - četri mandata i onda komotno sjediti u saboru i glasati za ono što se njima naj više dopada. Tripartitna vlada je glupost i ne može funkcionirati. To oni dobro znaju ali nemaju hrabrosti to otvoreno reči i sada rade na svojem imidžu kako bi bolje prošli na novim izborima. Mentalni sklop Hrvata točno odgovara ovoj kaotičnoj situaciji a Petrov koristi svoje psihijatrijske vještine kako bi to iskoristio.

VL
KA
kapunjohan
17:54 19.12.2015.

Novi izbori su najbolja opcija ukoliko Most ne želi poduprijeti HDZ. Njihova izjava da su spremni dati podporu onom tko prihvati njegove uvijete tjera strah u kosti i SDP i HDZ. Triparitetna vlada će biti neuspješna, ostat će bez pozicija mnogi ,,zaslužni,, stranački ljudi na svi stranama. Zat se sada se igra samo na to nebi li tko pregovorio mostovce, da im se priklone.SDP- stranka koja je bila na vlasti i nije dobila većinu nebi smijela dobitu tu podporu a ako je ne žele dati HDZ- novi izbori, sve drugo je privremeno maskiranje i čekanje na naskok posebno SDP.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
01:28 20.12.2015.

Karamarkova odluka nije toliko loša. U svakom slučaju u oporbi će se HDZ obnoviti, a bilo bi dobro i pročistiti od kriminalaca i cajki. Uske veze s ogromnim pranjima novca u hrvatskom nogometu, nešto manjih u Crvenom križu i drugima povezali su cijelu organizaciju s organiziranim pojedincima u nekim sferama društva. HDZ je puno veći od tih kriminalaca, to je držatvorna hrvatska stranka široke baze i povjerenja građana. Treba se iz pokreta za pokrivanje kriminalaca pretvoriti u desni centar europskog tipa i nastaviti sa svojom političkom funkcijom predvođenjem države i društva ili radom u oporbi na korigiranju ponašanja vlade. Uzrok neočekivano lošijih izbornih rezultata bio je bazično u precepciji birača centra o HDZ-u kao stranci koja štiti kriminal i to HDZ treba promijeniti zbog sebe i zbog svih nas.

VL
TH
than
01:43 20.12.2015.

Karamarku treba dati nogu i nekoga drugoga postaviti da vodi stranku. Nakon ovako loseg zadnjeg mandata, on nije uspio vecinu skupiti i jos odbija ove ?!?!?! Ocigledno mu je nesto nejasno. Pa, ako unisti most, a to zapravo radi Milanovic preko Karamarka, odu ti glasovi Milanovicu. Nije to desnica.

VL
KO
koliba
22:59 19.12.2015.

Neretvanski ispljuvak propisiva terapiju sinjskom pacijentu!

VL
SA
santos008
08:06 20.12.2015.

Napustanjem pregovora Karamarko zeli obmanuti clanove HDZ -ove koalicije i sve one koji su im dali svoje glasove.Sad se on predstavlja kao ponosan domoljub ,a nije ni ''D'' od domoljuba ,da je bio domoljub ko se predstavlja imao je cetiri godine da da ostavku ,jer je cetiri godine bio najnepopularniji politicar u Hrvatskoj,gdje to ima da najnepopularniji politicar bude vodeca snaga neke stranke .To ima samo kod HDZ-ea i domoljuba kao sto je i Karamarko.Sad nas Karamarko pokusava uvjeriti kako je on neka moralna vertikala ovih pregovora i izbora .Da je bilo pameti i postenja ove se izbore moglo dobiti ko od sale obzirom da je na drugoj strani bio arogantni Milanovic.Karamarko je istjerao Kosoricu i Prgometa ,poslao u Europski Parlametnt Stiera i Plenkovica i otvorio vlladanje svojoj samovolji iako je svjestan da nije dorastao toj funkciji.Sve u svemu ,Karamarko politicar ''0'',strucnjak ''0'',domoljub''0'' i kad sve saberemo jedno veliko''0''

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.