Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Panenić:
Povratak na članak

'Zakon o OPG-u je administrativna uzica oko vrata poljoprivrednicima'

Panenić o tužbi: Ramljak vodio procese netransparentno; treba se naučiti na kritike

Komentari 1

DR
droza
16:16 04.11.2017.

"Panenić o tužbi: Ramljak vodio procese netransparentno; treba se naučiti na kritike" Kritike! Dakle, i Paninić se utopio u mostovo populističko sivilo. Jedno su kritike, a drugo je čovijeka nazivati kriminalcem, lopovom, članom kriminalne-ortačke organizacije, itd. Međutim, to su zaa Paninića kritike. Dobro da im nije dodao i prefiks "konstruktivne". Ali, eto, Paninić je stručan pa bi gospodin Ramljak svakako trebao uzeti u obzir "kritike" koje mu upućuje oporba, a ponajviše bi se trebao usredotočiti na sve što govori upravo Paninić, budući je isti stekao "ogromno" radno iskustvo obnašajući dužnost glavnoga skladištara u trgovini građevinskog materijala. Stoga Paninić u malim prstu sažima znanja potrebna za restrukturiranje tako kompleksnih tvrtki poput Agrokora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.