Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2
Povratak na članak

Panenić: Donio sam odluku da se taj stiropor pokloni. Ali to ne znači da je to krađa

Ina mora biti ne samo perjanica već i motor gospodarstva, rekao je Panenić

Komentari 137

LU
lukivoda
14:50 07.02.2016.

e moj večernjak kaj je vama vijest - jadno i žalosno na kaj ste spali pa nije ni čudo da vas se sve manje čita.

VL
Avatar Mihael1
Mihael1
14:58 07.02.2016.

VL zašto dajete pažnju Nu2 i Stankoviću a Bujici ne? Kakva je to ravnopravnost? Zato potpuno podržavam Ministra Hasanbegovića da napravi reda, prvo u neprofitnim a potom i u ostalim medijima.

VL
DU
Deleted user
15:12 07.02.2016.

Zanimljivo ,Mialonović kaže da Vlahušićave malverzacija vrjedna preko sto milona kuna nije dovoljna velika za sankcije, sad bi rado skinuli ministra za par kvadrta stiropola??

VL
SN
snajper
15:32 07.02.2016.

bravo ministre! vidim da ste me poslusali da objavite cijelu istinu. mozda ste trebali rec i kome ste dali taj stiropor jer ce se kopati dok se ne otkrije. da je odmah tako receno bila ni manja steta. samo u minisarstvima ni vi ni ikoji ministar niste vlasnik ni smeca koji se baca i nemojte da vam padne napamet da pokusate nesto slicno. Jer to jest krada

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
15:11 07.02.2016.

kad Bujica otkrije najblaže rečeno nepodopštine pojedinih bivših ministara to VL neće prenijeti,pogotovu kad su te stvari skandalozne za bivšu vladu.po čemu je to Aca Stanković bolji ili gledaniji od Velimira Bujanca.ako prenosite komentare pojedinih bivših ministara po facebooku onda možete i emisje koji gleda preko 300 tisuća ljudi.ne možete koliko god željeli zaustaviti Reuters.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
15:04 07.02.2016.

Stanković ga je zvao da ga pita o svemu a najmanje o gospodarstvu.pokušao je po tko zna koji put diskreditirati premijera,zanima ga dali će se blagosloviti ministarstvo i slične gluposti.Panenić se držao mirno i dobro i nije nasijedao Acinim provokacijama.

VL
BL
BLavay
15:14 07.02.2016.

Jadno!

VL
SA
samograd
15:12 07.02.2016.

Ozren Matijašević je prvi lansirao priču o stiroporu . Nije prošlo dva -tri dana već mediji stvaraju aferu gdje je nema kao kod Crnoje . To je glavni razlog zašto ga je zvao protuha Stanković, usput da pokuša ubaciti koju kost između Mosta I Domoljubne koalicije .

VL
BR
brojevi
15:23 07.02.2016.

Ne poznajem dovoljno ministra T. Panenića ali na temelju svega što je rekao u emisiji Nu2 dajem mu punu podršku. A ovo pretjerivanje u pokušajima uglazbenih medija da naprave rascjep u Vladi Domojiubi - Most samo govori u kakvom informacijskom blatu se nalazi naše društvo.

VL
ST
stefj
16:15 07.02.2016.

Hm, danas sam poslušao Panenića i moram reći da je dojam bolji nego što su mediji to prenosili. Očito se čovjek nikako ne može pouzdati u prenošenje informacija od strane HRT-a, RTL-a, VL-a, JL-a i ostalih mainstream medija, jer očito iz cijelih rečenica prenesu samo dio koji njima paše, tj. koji paše njihovim nalogodavcima, što je očito u ovom trenu oporba... Stavovi su puno umjereniji i racionalniji nego što su mediji prenosili, čak su i razmišljanja realna... Zapravo je ovo gostovanje samo pokazalo koliko su mediji bitni za formiranje javnog mijenja, te koliko su pod utjecajem SDP-a. Zato i jesu zabranili gostovanje Ilčića, a pitanje da li bi dozvolili gostovanje ministra kulture. Sigurno su Stankoviću zabranili da ga pozove već unaprijed...

VL
B2
bokida 2
15:47 07.02.2016.

Milanović je i išao s tim da se u svim medijima blati i omalovažava nova vlast. Na njegovu žalost tome će brzo kraj a onda neka on sa svojim kokošinjcom dobro pridrži gaće.

VL
DI
Diplomat2
16:26 07.02.2016.

Dokle ce takovi kao stankovic sjediti na hrt-u i na takav udbaski nacin prisilno ispitivati jednoga ministra samo zato sto njemu on ne odgovara ili je to radio za svog prijatelja milanceta da bi sto vise omalovazavao ovu vladu i hrvatskom narodu ju prikazao kao kradljivce, stankovicu sram te bilo, takovo tvoje ponasanje nema veze sa novinarskom etikom, ako znas sto je to

VL
ST
stefj
16:44 07.02.2016.

Dobro, sad vidimo u čemu je problem sa stiroporom, a vidi se i da oni koji ga napadaju nemaju pojma o poslovanju. Da je stiropor ostao na skladištu, Baumax je mogao biti kažnjen (kada bi inspekcije radile svoj posao), jer je višak puno gora stvar od manjka, bar što se financijske inspekcije tiče... Budući da firma koja ga je isporučila nije htjela doći po njega (ne isplati im se), treba nešto napraviti s time... Budući da ne postoji u knjigama, ne može ga se službeno uništiti ili prodati. Najbolje je bilo da taj stiropor nestane kao da ga nikada nije niti bilo. Da ga je samo ostavio na parkingu ne bi pogriješio ili bacio na divlji deponij... Ovako kada ga je išao poklanjati, zapravo je stvorio problem, jer je službeno dozvolio da netko odveze nešto što ne postoji... He, he, samo oni koji nisu radili u privatnom sektoru ne znaju apsurde koje zakonodavstvo kod nas nosi.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
16:29 07.02.2016.

mišljenja sam da je dobro što mediji prispituju sve i svakoga ukoliko je netko na javnoj (političkoj sceni sve mora biti razvidno. međutim užasavam se zloupotreba koje su svakodnevne i redovite. Volio bih vjerovati da je ovime priča o 40 kvadrata stiropora gotova, jednako kao što bih volio vjerovati da će svi biti pod istim povećalom i sa istima načinom i stilom javnih objava. Za sada jedino čvrsto vjerujema da sam ja naivan.

VL
DU
Deleted user
16:02 07.02.2016.

Navodno da je Panenic i pišao u more prošlo ljeto... i to bi trebalo istraziti, no ne samo u more nego i u bazen dok je imao 3 godine. Drago Hedl čuveni istrazivački novinar navodno da je vec kušao tu vodu iz bazena i da je to za njega novo iskustvo, sada će kako saznajemo nadalje ne samo da će jesti govna nego će i srkati mokracu, čiji će se smrad svakako osjetiti u svakom njegovom bravuroznom članku :-))

VL
CI
cicibela
15:59 07.02.2016.

Je, još je ukrao i pet jaja iz susjedovog kokošinjca, pa me čudi da ga Stanković i o tome nije pitao. Mila majko, kako radi ova yugoudbaška hunta i njihovi mediji, i to nakon 25 godina od pada Berlinskog zida!? Nevjerojatno!

VL
FO
ForeignLegion1987
16:31 07.02.2016.

neki salabajzeri se uhvatili nekog bezveznog stiropora,,,ova milanoviceva vlada,,,odnosno krenucemo od milanovica,,,pitanje? gdje su milioni eura sto je namjestao poslove svojem bratu i svojim mafijaskim prijateljima,,,,,njegovi ministri,,,krenucemo od 10 ministara koji su uhvaceni u pljacki ,,,,pitanje???? tko je od njih odgovarao za bilo sta,,,,dalje,,,,hajdas,,,je prevario drzavu za 300 miliona ,,,,,gdje je taj novac,,,novinari,,,naravno milanovicevi uhvatili se stiropora vrijednog nekoliko stotina kuna,,,a milioni se zataskavaju,,,vrijeme je da milanovic odgovori gradjanima i sudu,,,,gdje su milioni eura,,,,,puna podrska gos ministru i puna podrska gos Hasanbegoviću,,,vrijeme je da netko zaista napravi reda i stane na put kriminalnoj organizaciji milanovicevom sdp-u

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:39 07.02.2016.

vecernji list-zakaj nema ništa na temu o bivšeg ministru Pedi????onakve skandalozne izjave o braniteljima,a vi na tu temu nemate niti jedan članak?????sramota! !!

VL
KA
kasuv
16:40 07.02.2016.

počeo rat selo njegovog oca okupirano i on se vrača iz inozemstva. usporedite sirijce,avganistance,libijce koje tako jako svi žaluju,oni svi idu za dobrom socijalom lp

VL
ZD
zdepar
17:05 07.02.2016.

vrlo upitan je kriterij pitanja druga stankovića, poštujući njegov nagon da bude aktualan i zanimljiv, ipak nije u stanju razlučiti poziciju i opoziciju, ili je to samo žal za prošlim svršenim vremenom, kojeg ća se , vjerovatno i on, kao ni radman sjećati s nekog drugog mjesta, naime nedavno je ugostio ex premjera i nije se usudio pitati ga za sumnjive poslove njegovog brata i ostalih povezanih s poslovima s vlastima, a javnost bi to vjerovatno više zanimalo od sudbine 40 kvadrata stiropora

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.