Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Nikolić:

'Sukob u Jugoslaviji iniciran je i insceniran na sličan način kao sukob u Siriji'

Tomislav Nikolić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.10.2015.
u 00:03

Kakvi smo to mi genocidni zločinci?, upitao se Nikolić

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u govoru pred Generalnom skupštinom UN-a rekao je da je "Srbija '90-ih godina označena kao krivac za ratove na prostoru bivše Jugoslavije, koji je na sličan način iniciran i insceniran kao sukob u Siriji", prenosi Al Jazeera Balkans.

– Čak je nedavno pred Vijećem sigurnosti UN-a bila podnijeta rezolucija kojom bi se Srbi obilježili kao primjer genocidnog naroda. Kakvi smo to mi genocidni zločinci? Govore li o tome ili o dobrodušnim i velikodušnim domaćinima snimke migranata koji u regiji jedino u Srbiji ne djeluju uplašeno i zabrinuto zbog postupaka naroda ili vlasti? Jesu li se to građani Srbije promijenili? Nisu. Građani Srbije svih nacionalnosti su oduvijek, i tada i sada, humani ljudi, dobri domaćini i dobri susjedi – rekao je Nikolić.

>> Ured predsjednice: Nikolićevo je viđenje da smo razgovarali o 'krizi koju je izazvala Vlada RH'

>> Nikolić o Milanovićevim izjavama: To je necivilizacijski i nedemokratski

Komentara 125

NP
npravednost
00:04 01.10.2015.

a što će č.etnički vojvoda nego lagati ?

Avatar mason
mason
00:18 01.10.2015.

Slicnost je zato sto je Yugoslavija bila Srboslavija a Sirija je Alavitija .Jedan povlasten narod ostali gradani drugog reda i kad tad se pobune.Zato se sirija mora podjeliti kao i Yugoslavija.

Avatar superhik74
superhik74
00:14 01.10.2015.

Kmeci, kmeci, ali nista ti pomoci nece. Proslo je 25 godina malo si zakasnio. Nisi kmecao kada su tenkovi isli na Vukovar onda ste ih obasipali cvijecem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije