Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Vodicama

'Bit ćemo jedinstveni u obrani od pokušaja krađe hrvatskog mora i teritorija za koje su ginuli Hrvati'

Tomislav Karamarko
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
28.07.2015.
u 12:29

Karamarko je na klauzuri govorio i o mimohodu i proslavi Oluje. - Mi se nikad nećemo odreći 5. kolovoza i taj će datum slaviti i unuci naših unuka - rekao je Karamarko

- Dogovorili smo se jučer u vladi da ćemo biti jedinstveni u obrani od pokušaja krađe hrvatskog mora i hrvatskog teritorija za koje su ginuli Hrvati i to nam ne može nitko na prevaru uzeti. Mi želimo dobre odnose sa slovenskim građanima ali i oni se moraju obračunati s tom politikom - rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Vodicama na klauzuri HDZ-a za 11. izbornu jedinicu odnosno dijasporu.

Karamarko je na klauzuri govorio i o mimohodu i proslavi Oluje.

- Približava se proslava Oluje, dana ponosa i zajedništva. Iako smo znali da je mimohod u Zagrebu preskup i da se njime želi razvodniti kninski štimung mi želimo da taj mimohod bude najljepši zbog branitelja, policije i građana, a iz vlade nam podmeću da ga ne želimo. Mimohod je trebalo pripremati prije godinu dana, a pitamo i kako je moguć ovaj pritisak iz Srbije kada postoje i presude o tome da je Oluja bila oslobodilačka akcija protiv Miloševićeve politike. Mi se nikad nećemo odreći 5. kolovoza i taj će datum slaviti i unuci naših unuka - rekao je Karamarko žestoko kritizirajući vladu i SDP tvrdeći da ih jedino zanimaju kadroviranja i ideološki obračun s HDZ-om koji je kako je rekao novi HDZ , onaj koji neće dopustiti da se vrijeđaju vrijednosti Domovinskog rata i da se djelo doktora Franje Tuđmana stavlja pod noge.

Karamarko je istakao da se ova vlada zadužila preko 100 milijardi kuna od kojih ništa nije otišlo u razvoj gospodarstva i poduzetništva, već samo na krpanje proračuna kako bi se vladajući održali na vlasti.

- Otišlo je 100 tisuća ljudi, izgubljeno je oko 200 tisuća radnih mjesta i moram im reći, preskupi ste, dosta je, vrijeme je da odete jer ste hrvatskom narodu napravili samo štetu.Mi ćemo jačati hrvatsko selo, realizirati neke infrastrukturne i energetske projekte i učinit ćemo sve da nas 2050. bude 5 milijuna i 250 tisuća, a ne 3 milijuna i 250 tisuća kako nam neki predviđaju - rekao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a obrušio se na Poreznu upravu rekavši kako je ona najrepresivniji apart i da čeka prvu grešku da razbije politički nepoćudne, a ne čini ništa da pomogne građanima i investitorima.

>> Bio je to bezobrazni pokušaj da se prevarom oduzme hrvatski teritorij

Komentara 82

MI
MileKubura
13:16 28.07.2015.

Komunisti su uvijek davali hrvatski teritorij od Boke, Srijema, Neuma Uvijek su Yugookupatori Hrvatsku davali drugima dio po dio.

DU
Deleted user
12:36 28.07.2015.

Zakaj tako ne govori Milanović ili Vesna Pusić

TO
Toni_osk
13:19 28.07.2015.

Bravo Tomo, tako radi i razmislja budući premijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije