Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko o arbitraži

Bio je to bezobrazni pokušaj da se prevarom oduzme hrvatski teritorij

Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.07.2015.
u 22:37

U svom je govoru istaknuo da će kampanja HDZ-a biti afirmativna

– U slučaju arbitraže sa Slovenijom - bio je jedan bezobrazni pokušaj da prevarom oduzme hrvatski teritorij. Nećemo to dopustiti! Upravo je HDZ izašao s inicijativom okupljanja svih stranaka. Ovo je nadstranački problem – moramo svi biti zajedno. Čvrsti smo i jasni u obrani interesa naše domovine, komentirao je danas skandal s arbitražom šef HDZ-a Tomislav Karamarko na klauzuri stranke za 2. izbornu jedinicu u Vrbovcu.

U svom je govoru istaknuo kako će kampanja HDZ-a biti afirmativna.

Za razliku od SDP-a, u kampanju ulazimo s gospodarskim programom. Radili su ga naši stručnjaci – zajedno s onima iz uglednog njemačkog IFO instituta. Poticat ćemo poduzetništvo i razvijati selo stimulativnom poreznom politikom. Pripremili smo i razvojno-investicijski katalog od 50 projekata. Od kojih su neki od europske važnosti. Što će nam vlast ako ne možemo biti korisni vlastitom narodu! – tek su neke od snažnih poruka iz govora predsjednika Karamarka.

>> 'Hrvatski narod živi u dvije države, ali naša politika mora biti jedinstvena'

>> Europska komisija se ne želi miješati u spor Hrvatske i Slovenije oko arbitraže

Komentara 41

PI
pismeni
23:54 27.07.2015.

Slovenci su nas blokadom zatvaranja desetak poglavlja za pristupanje europskoj uniji prisili u arbitrazni postupak. Na nama su se doslovno izivljavali slovenski politicari a prednjacili su Rupel, Jelincic, Vajgl, Kacin i jos mnogi. Od samog pocetka su u pravo gurali "pravednost" i "stik", a sve samo da zamute nase prekrasno more. Umjesto da stanu na tome nastavili su nepostenim igrama utjecati na rad arbitraznog suda. Hvala bogu pa im se dogodio Karl Erjavec koji je svojim izjavama upozorio nase tajne sluzbe da slovenci kontroliraju rad arbitraznog suda.

KN
knezica
08:20 28.07.2015.

Pogledajte reakcije Pusićke, Milanovića, Šipuša. Pa ljudi ovo što je nama Slovenija uradila treba nazvati pravim imenom - agresija. Htjeli su nam oduzeti teritorij za vijeke vjekova, a tim činom ne bi naškodili samo namai samo na tom mjestu. Nakon toga Hrvatska ne bi imala dodir sa Italijom, a oni bi to iskoristili da Osimske sporazume stave izvan snage. I sa svojim utjecajem bi stalno vršili pritisak na Dalmaciju, otoke, Rijeku, Zadar. Pa ako nisu ni veleposlanika pozvali na razgovor i konsultacije o čemu onda pričamo? O lijepom govoru sa Slovencima??? Trebaju Pusićka i Šipuš da nam budu uzori? Sigurno ste gledali fil "Nestali u 60 sekundi" ? Jeste? E toliko bi trajala Hrvatska sa njima da se samo oni pitaju!

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
23:19 27.07.2015.

u kakvu smo to prcetinu od EU usli..ahhahahhaha da je bilo obrnuto EU bi nam uvela sankcije..ahahhahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije