Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomić:
Povratak na članak

Tomić: U svom priručniku N. Jurak doslovno je prenijela moj tekst

- Meni ta činjenica nije posve sporna. Trebalo je samo navesti izvor tog teksta i sve bi bilo u redu, tvrdi dr. Tomić.

Komentari 6

HR
hrkomentar
21:50 13.09.2010.

Pa logično je da je ukrala od Tomića, kad je on ispekao zanat. I to usavršavao ga je u \"studijskim laboratorijima Herceg-Bosne.\" Malo on, malo onaj drugi Tomić.. i lovica je tu. Sada je ova \"priležnica\" pokušavala samo unovčiti isprobanii recept. Dragi naš Tomiću, kada bi ti imao imalo pojma o PR, ti se u ovakvom tekstu i ovakvom kontekstu gdje netko nešto krade, gdje netko otima državne pare, u kontekstu Fima-Medije, Jurak, krađa, Sanader, HDZ i sličnim asocijacijama ne bi nikada - ni u ludilu nikada - pojavljivao. No, ti se u taj PR razumiješ kao Čeh, Mađar ili kontinentalac u navigavanje oko otoka Lastova, pa se onda tu i pojavljuješ. A da si smiješan i \"akademski izgubljen\" svjedoči i to što po tebi nije krađa nastavnog plana i programa studija jer \"nije trebalo ništa krasti kad je sve na internetu\".. Eto, to je tvoja intelektualna (ne) razina zaključivanja. A i djelovanja očito.

VL
HE
hercegovac
22:11 13.09.2010.

dr. Tomiću ajd u Ljubuški čuvat ovce!

VL
OB
-obrisani-
22:39 13.09.2010.

Prije 7 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

VL
ST
standup
23:58 13.09.2010.

i..cá, nakon 2 miseca przúna za Nevenku, niste njoj mogli nista nací.., nego da je \"prepisala\" neke tamo recénice sa interneta??...a kad politicári drzé kompletno pokradene govore i lazú...onda nista ??....\"istrazívacko-novinarstvo\"...-:))

VL
FR
Fredy21
05:36 14.09.2010.

pun mi je k.....,te nevenke jurak-----vlasnice firme za pranje novca i svih ostalih lopova zbog kojih ja i tisuće obitelji moram gladovati.jesti crni kruh,kupovati najeftiniju salamu---misliti kako školovati djecu.daj višeza takve lopove napravite pravi zatvor.pljujete po ndh,po seljacima.pa ovo je najveći genocid,što vi danas činite.

VL
ML
Mlatimudan
10:56 14.09.2010.

Tomićevu knjigu \"Odnosi s javnošću\" toplo preporučavam. Uglavnom, najstručnije djelo jednog hrvatskog autora s područja OsJ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.