Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Istri

Žena pronađena mrtva u kući: hauba se zapalila i zahvatila kosu

vatrogasci
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.10.2017.
u 19:20

Tijelo 80-godišnjakinje pronašli su labinski vatrogasci prilikom gašenja požara

Osamdesetogodišnja žena pronađena je mrtva u kući u mjestu Tomažići kraj Nedešćine na Labinštini, u kojoj je u nedjelju ujutro izbio požar, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Policija je dojavu o požaru obiteljske kuće i pronalasku mrtve žene zaprimila od Centra 112 oko 10,40 sati, a tijelo 80-godišnjakinje pronašli su labinski vatrogasci prilikom gašenja požara.

- Žena nije živjela sama u kući, ali je u trenutku izbijanja požara bila sama - kazala je Nataša Vitasović iz istarske policije. 

Djelatnici policije obavili su očevid te su utvrdili da je uzrok požara kvar na sušilu za kosu, pišu 24 sata

- Uzrok požara je tehnički kvar na uređaju za sušenje kose-haubi, pod kojom je žena bila u trenutku nesreće - rekla je policija. Hauba se u jednom trenutku pregrijala, zapalila, zahvatila kosu, a potom i glavu žene koja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije