Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidljivi tragovi nasilja

Tijelo žene pronađeno u kući kod Pakraca: 'Bila je jako bogata'

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
13.09.2017.
u 21:00

Prodavačica u obližnoj trgovini rekla je da su joj kupci kazali da je sin žene, koji živi u Njemačkoj, duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala.

Tijelo žene na kojem su bili vidljivi tragovi nasilja pronađeno je sinoć petnaest minuta prije ponoći na velikom imanju u vikend-naselju Vinogradi u blizini Pakraca. 

Mrtva žena nađena je u objektu koji se nalazi u sklopu naselja, a očevidu koji je provodila policija prisustvovala je i zamjenica bjelovarskog županijskog državnog odvjetnika.  Iako je očevid završio u ranim popodnevnim satima, u policiji nisu željeli davati više informacija sve dok se, kako su rekli, ne provedu dodatne dokazne radnje.

Sin duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala

– Bila je jako bogata. Navodno je naslijedila neki veliki novac u Njemačkoj - kazala je za 24 sata jedna susjeda dok je stanovnik naselja kazao da je viđao automobil njemačkih "registracija", ali da ne zna tko je žena koja ga je vozila. 

Prodavačica u obližnoj trgovini rekla je da su joj kupci kazali da je sin žene, koji živi u Njemačkoj, duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala. Potom je rekao prijatelju da ode do njezine kuće te ju je on pronašao mrtvu.  

Ključne riječi

Komentara 11

VK
vk52
23:15 18.09.2017.

Udba dise

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:41 14.09.2017.

opet Sirijci?

GE
geez
13:08 13.09.2017.

Parkacu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije