Naslovnica Vijesti Crna kronika

Tijelo žene pronađeno u kući kod Pakraca: 'Bila je jako bogata'

Prodavačica u obližnoj trgovini rekla je da su joj kupci kazali da je sin žene, koji živi u Njemačkoj, duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala.
13. rujna 2017. u 21:00 11 komentara 16036 prikaza
policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Tijelo žene na kojem su bili vidljivi tragovi nasilja pronađeno je sinoć petnaest minuta prije ponoći na velikom imanju u vikend-naselju Vinogradi u blizini Pakraca. 

Ruski predsjednik Vladimir Putin Mirgayas Shirinsky Ruski veleposlanik pronađen mrtav u rezidenciji

Mrtva žena nađena je u objektu koji se nalazi u sklopu naselja, a očevidu koji je provodila policija prisustvovala je i zamjenica bjelovarskog županijskog državnog odvjetnika.  Iako je očevid završio u ranim popodnevnim satima, u policiji nisu željeli davati više informacija sve dok se, kako su rekli, ne provedu dodatne dokazne radnje.

Sin duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala

– Bila je jako bogata. Navodno je naslijedila neki veliki novac u Njemačkoj - kazala je za 24 sata jedna susjeda dok je stanovnik naselja kazao da je viđao automobil njemačkih "registracija", ali da ne zna tko je žena koja ga je vozila. 

Prodavačica u obližnoj trgovini rekla je da su joj kupci kazali da je sin žene, koji živi u Njemačkoj, duže zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala. Potom je rekao prijatelju da ode do njezine kuće te ju je on pronašao mrtvu.  

Dunav, tragedija Kod Sotina Utvrđen identitet ženske osobe pronađene u Dunavu brač PROLAZNIK OTKRIO Raspadajući leš pronađen u šumi na Braču makarska JE LI UBOJSTVO? Policija identificirala mrtvo tijelo u Makarskoj, riječ je o poznatom poduzetniku iz Splita

VIP izdvaja za Vas