Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U PARLAMENTU
Povratak na članak

Tomašić upitala EK hoće li kazniti osobe koje su 'primitivno i barbarski' napale Jerkov

Tomašić je EK pitala planira li intervenirati kako bi zaštitila sigurnost zastupnice Jerkov te kako bi odgovorne osobe dobile kazne.

Komentari 26

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:30 19.04.2018.

Jedini koji u EU parlamentu vode aktivnu politiku su Petirka i Tomasicka, uz KGK najsposobnije politicarke u HR. Ali jasno, nasim medijama su glavni neki drugi. Oni koji su bucni ali ne mjenjaju nista odnosno samo na gore.

VL
CA
campa
14:47 18.04.2018.

Zbog čega gospođa Ruža Tomašić ne postavi u Evropskom parlamentu pitanje o nazivu regije Zapadni Balkan koji je uvredljiv za večinu Hrvatskih građana.Mene to istinski vređa jer se ne smatram Balkancem pa niti zapadnim.Bezobzirnim neukim Briselskim činovnicima nije bitna ni povjest niti poznacanja zemljopisa oni samo imenuju.To je samo dokaz da EU usprkos predstavljanja i dalje funkcionira po načelima iz devetnajstog stoljeća.Što rade naši predstavnici u Briselu neznam .Prateči odnose u EU stjeće se dojam da kolonijalizam još nije nestao dapače samo je okrenuo kaput pa stoga ravnopravnije članice po starom običaju plemena po svijetu nazivaju kako žele.

VL
RI
rightside
15:57 18.04.2018.

nece jer se ti tamo u EK ne zele srbima zamjerat jer ipak se sad ubrzano radi o primitku srbije u EU, u najmanju ruku ko da to srbi i stvarno zele,,)))))

VL
DU
Deleted user
13:47 18.04.2018.

Srpski radikali napali gosp. Jerkov a i gosp. Mogherini dok je bila u Beogradu, u Albaniji bacaju suzavce u parlamentu, u Makedoniji se tuku u saboru. To su nam susjedi zapadnog Balkana. Nije ni EU zlato, al sto manje imat posla susjedima s istoka

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
14:41 18.04.2018.

Europska komisija može udarati packe samo državama članicama. Srbija nije u EU. Nisu ludi da uđu da im se iseli pola stanovnika, kao što se iselilo iz siromašne i jadne Hrvatske koja je potpuno nespremna ušla u EU.

VL
DU
Deleted user
14:20 18.04.2018.

..na to odgovor mora dat komesar pupovac,u kakvoj smo šugoslaviji mi živili...što veli peta kolona,jugovići,crveni kmeri..

VL
IL
ilicak
05:33 19.04.2018.

sramota da niko iz EU ne pita prinncezicu Seselj jel je još boli guza kak je bila sprčena u K P D Zenica

VL
DU
Deleted user
17:53 18.04.2018.

Čestitke gospođi Tomašić što prije svega obavlja svoju misiju u EU parlamentu nasuprot muškim članovima,a napose Jakovčića za koje se gotovo i ne čuje.Ovo što si Srbija dopušta ispod je svakog općekulturnog praga.EU ne smeta govor mržnje i dokaz je da se EU samo deklarativno odnosi spram vrijednostima koje tobože promovira.Isto se odnosi sa Haškim sudom koji sve više postaje institucija sprdnje nego pravde samo kada se sagledaju sve uvrede koji iznosi Šešelj bez da ovi reagiraju. To što se dopustilo da nas se svrstava u tzv.Zapadni Balkan možemo samo zahvaliti našim političarima i diplomaciji na svim razinama.

VL
DE
desperadikus
16:18 18.04.2018.

Ljudi neshvataju da Seselj sve smisljeno radi da bi se povlacio po medima i ostao u fokusu javnosti.Svako ko ga pomene cini mu veliku reklamu.

VL
DU
Deleted user
14:25 18.04.2018.

ne može da se kazni štiti ga poslanički imunitet.. može da laje kolko ga volja... pa izvrijeđao je haški sud na pasja kola što je jedna drugarica Jerkov za to pih ... manijak na n - tu potenciju.. i nije mu za zamjerit

VL
KO
kordunmoj75
17:37 18.04.2018.

Dok nama ovakvi s osnovnom skolom sjede u EU parlamentu,i zastupaju Hrvatske inetrese,dotle ce i biti ovakvi ispada,jer ova Tomasicka uopce nezna reagirati,jer joj je IQ manji od cipela,tamo u EU trebaju da nas zastupaju pametni,intiligentni,visoko-obarzovano diplomirani zastupnici, a ovako tesko nama.

VL
Avatar Cordoba
Cordoba
22:00 18.04.2018.

vidi ovu....svuda gura nos...

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:15 18.04.2018.

Junker ima pravo, Srbiju triba što prije primit u EU,tako da kmečanju crnih nacionalista napokon dođe kraj..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.