Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam u Bjelovaru
Povratak na članak

Tolušić: Potpore agraru neće smanjivati zbog Brexita

Tolušić je najavio gradnju 20 centara za prijem i trženje voća i povrća u iduće tri godine

Komentari 5

Avatar Tračalo
Tračalo
06:58 30.03.2019.

na poljoprivredno zemljište treba uvesti porez a oni vjernici koji ga ne obrađuju ga trebaju darovati Jehovinim svjedocima

VL
DU
Deleted user
10:00 30.03.2019.

Ovome ja ne bi dao ni tri kokosi da ih pazi

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:08 29.03.2019.

Mea culpa, mea maxima culpa, jer sam prodao svoje poljoprivredno zemljište, ne znajući kako će isto postati zlatni rudnik. Da je pas znao ne bi s..o, pa bi zeca safatao. Nema veze neka nam naši zemljoradnici uživaju benefite nove agrarnee politike vjerodomoljubne vlasti.... P.S. Gospon administrator nadam se da sam u ispravnom trendu pohvale i samohvale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.