Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog novog poslovnika

Tolušić Miljeniću: Ministre lažove!

Orsat Miljenić
Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2014.
u 12:53

Unatoč upozorenjima vjerovali smo ministru pravosuđa Orsatu Miljeniću kako stanovnicima udaljenijih područja ništa neće promijeniti. Njegove riječi ispale su sada – laž, kaže Tolušić

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić nazvao je ministra pravosuđa Orsata Miljenića lažovom. Razlog je novi poslovnik koji je s prvim travnja stupio na snagu i zbog čijih odredbi žitelji Slatine i Orahovice po potvrdu o nekažnjavanju moraju putovati u Viroviticu i više je ne mogu izvaditi u svom mjestu.

- Unatoč upozorenjima vjerovali smo ministru pravosuđa Orsatu Miljeniću kako stanovnicima udaljenijih područja ništa neće promijeniti. Njegove riječi ispale su sada – laž. Ovo je još jedan udar na ionako loš standard građana koji žive u manjim gradovima i općinama - rekao je Tolušić.

>>Miljenić: Reorganizacijom sudova građani će uštedjeti 2 milijarde kuna

Komentara 1

LI
Livi
11:56 09.04.2014.

Kao da oni ista drugo znaju nego lagati. Laznim obecanjima su dosli na vlast i stalno nam lazu da ce nam svake godine biti bolje a ono sve gore. Lazu da su posteniji, a ispostavlja se da oni vrse pretvorbu, otpis dugova svojim prijateljima, nabavku luksuznih auta i pametnih telefona, namjestanje partijskog kadra i otpustanje nestranackog osoblja PO ZAKONU, kojeg svaki dan mijenjaju dizanjem ruku u Saboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije