Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Todorić s Rusima gubi, ali oni znače stabilnost. Bar nakratko

Lom Agrokora mogao bi zatresti i Vladu koja mu ne može pomoći jer nema dovoljno novca

Komentari 7

KA
kalinovac
11:52 22.03.2017.

ode Hrvatski Rokenfehler u Ruske kandže i Rusi ulaze na mala vrata.Ne bojte se neće "malom"Ivici ništa biti jer najmanje milijardu ima u stranim bankama

VL
Avatar reference
reference
12:28 22.03.2017.

Rusi, Kinezi, Bangladesh, Marsovci, Klingonci.. I ti kad se zaduzis kod banke za kredit da bi kupila auto moras ga odplacivati, ako ne, dolazi banka po svoje. sto mislis da bi ti u americi ili njemackoj oprostili kredit za auto/kucu. I onda kakve veze ima Ruska Americka Bugarska sigurnost sa navedenim.

VL
DU
Deleted user
12:05 22.03.2017.

Bude Plenković pozvao svoje Ukrajinske investitore, ništa ne brinite.

VL
DE
desperadikus
14:00 22.03.2017.

Takozvano ekonomsko porobljavanje veliki jedu male. Kada spadnu gace ne vredi ih navlaciti

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:46 22.03.2017.

todorić sa rusima ništa ne gubi. što ima za izgubiti? moć? uvijek će je imati. ima on dosta privat imovine, i nije sva data u zalog za kredite. agrokor ide dalje, živi. a vi se i dalje naslađujte. s times time da nemate više čime. jeste bili u konzumu? e vidite, živi su. i dalje vindija vozi mlijeko i sireve u konzum. kraševe čokolade? hehe, jeste smiješni.

VL
JO
jokono
11:38 22.03.2017.

Dvije milijarde eura duguje Rusima? Ne milijuna nego milijarde? Pa toliko mu ni kompanija ne vrijedi. Prestravicno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.