Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Todorić:

'Imamo nove, strašne dokaze! Ja sam već pobijedio. Nisam uzeo nijedan euro'

Ivica Todorić
Goran Stanzl/PIXSELL
07.09.2018.
u 16:53

Todorić tvrdi da ima nove dokaze koji ukazuju na njegovu nevinost.

Dan nakon što je Visoki sud u Londonu prihvatio zahtjev odvjetnika Ivice Todorića za odgodom, Todorić tvrdi da ima nove dokaze koji ukazuju na njegovu nevinost, prenosi N1

Sudac je rekao da očekuje nove dokaze, koji su ti novi dokazi koje ćete vi i vaš tim 15. listopada pokazati?

''Ne smijem javno kazati jer se moramo pripremiti, mi imamo strašne dokaze, mi imamo nevjerojatne dokaze da je premijer jedne države napravio vaninstitucionalno...''

Ivica Todorić
1/17

Govorite o onom što je već objavljeno u Hrvatskoj, vezano uz grupu Borg i vezano uz svjedočenje Martine Dalić ili imate i nešto novo?

''Imamo i dodatno nešto i to, ništa nije predstavljeno sudu...''

- Bio sam namamljen na prvi sastanak u Vladu, nisam imao pojma što se iza toga dešavalo, sad tek vidim što je bilo i što se dešavalo. Ali, kada je 16.03. došla gospođa Dalić i meni rekla da prepišem svoju imovinu na nekakav SPV, ja sam bio stvarno šokiran i to je za mene bio izuzetno jedan težak trenutak, ja sam shvatio da nije sama došla, da iza toga stoji nekakva državna mafija, da tako kažem - rekao je između ostalog Todorić.

Poručio je da se obavezno vraća u Hrvatsku, i to brzo.

- Ja se nikako nisam htio vratiti dok ne saznam najveći dio istine, ja sam sad saznao najveći dio istine, ali oni na silu hoće mene dobiti tamo... E rekoh sad, kad vi hoćete na silu... Kad se baš hoćete igrati, onda ću ja iskoristiti svoja prava koja imam... Stotine godina je ovdje pravni sustav uspostavljen - rekao je Todorić, dodajući da nikad nije uzeo nijedan euro.

- Tamo postoje neki troškovi koji su bili pokrivani. To je točno. Osamsto milijuna EBRD, 200-300 milijuna Deutsche banka, kamate itd. Činjenica je da postoje neki troškovi. Vidio sam da vi to krivo gledate, vidio sam da ste to komentirali. Ja sam imao ugovor da sam rekao da određeni troškovi se mogu prebaciti na mene i kada budem išao na IPO da ću te troškove zatvoriti. To je se sve tako radilo. Oni su u međuvremenu dio tih troškova od moje dividende zatvarali, što nisu po ugovoru između mene i Agrokora trebali zatvarati. Oni su vidjeli da imam dividendu, ja nisam nikad novce uzimao - rekao je.

- Ja ne mogu izgubiti, ja sam već pobijedio. Ja sam pobjednik, pa svi vidite što je istina. Netko kaže da sam bio u problemima m. Nisam, nego su oni radili mjesecima, onda su me napali na sve mile i moguće načine. Slali su Moody'su dokumentaciju samo da bi našli razlog da me mogu napasti... Oni će dobiti svi. Vi znate što znače povlaštene informacije za milijarde - poručio je Todorić.

Pogledajte video: Ivica Todorić stan u novom kvartu plaća 16.000 kn!

Ključne riječi

Komentara 52

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:30 07.09.2018.

Manipuliranje bilanci kak bi prevario banke i dobio kredite kaznjivo je i u Engleskoj, strogo kaznjivo. Tu tocku Todoric ni ne spominje a ona je glavna. SDP vlada (Maras, Linic) zatvorila obao oka kako bi sto vise investirao u Srbiju, zapadni balkan. Ministar Jakovina prepustio mu ministarstvo, poljoprivredu, Slavoniju sve sto mu je trebalo.

PR
prajdali100
17:11 07.09.2018.

Ovome gangsteru su puna usta mita i korupcije.Gangsteru !!! Jedan sat usluga odvjetnice Blair košta 1000 funta !!!! A gdje je tek " dražesni" Čeda i Slokovička !!!? Mjesecima si u Londonu.Odakle pare poštenjačino !!!! Smrade, čeka te prdekana.

DU
Deleted user
16:08 07.09.2018.

Po Todoriću svi su krivi osim njega,koji je firmu zadužio više nego vrijedi,svake godina pola miljijarde na račun firme trošio za sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije