Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporaba u pločama

Točiili gorivo na karticu bivše firme. Šteta 16.180 kuna!

gorivo
Filip Brala/PIXSELL
27.02.2014.
u 11:32

Protiv dvojice muškaraca u dobi od 34 i 27 godina slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 34 i 27 godina koje se sumnjiči za kazneno djelo zlouporabe čeka i kreditne kartice.

Njih se sumnjiči, javlja dubrovačko-neretvanska policija, da su tijekom siječnja i veljače ove godine zajedno, u više navrata, na benzinskim postajama u Pločama, Opuzenu i Krvavcu točili gorivo i plaćali ga karticom za gorivo vlasništvo trgovačkog društva iz Splita koju je 34-godišnjak neovlašteno zadržao nakon prestanka radnog odnosa.

Na taj način trgovačko društvo su oštetili za iznos od 16.180 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Iz stana otuđio 30.000 kuna u nakitu i novcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije