Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA BRNABIĆ:
Povratak na članak

'To više nije spor dvije zemlje, već sukob između fašizma i antifašizma'

- Moja pozicija je pozicija slobodne Srbije, slobodne Hrvatske, slobodne Europe, borbe protiv fašizma, protiv ugnjetavanja drugih ljudi samo zato što su druge vjere, nacije, drugog razmišljanja ili bilo kako odstupaju od kalupa kojeg su nacisti, fašisti i ustaški režim nametnuli za sve ljude, kazala je srpska premijerka.

Komentari 46

DU
Deleted user
17:09 10.09.2019.

gospoja Brbic, zasto idete tako daleko sa tim fasizmom kad je nedavno pod srpskom zastavom i uz srpski pozdrav koji i vi danas koristite, general mladic klao i ubijao neduzne djecake u srebrenici i koji je vama i vasim gradjanima jos uvjek heroj, zar onda i taj pozdrav i tu zastavu srbije nebi trebalo zabranit, i zar to nije bio genocid i kulturocid od vase vojske i vasih generala, zasto onda vasi vojnici ne idu i tamo odati pocast kad ste toliki patriote i ljudi. A koliko znamSrebrenica je u republici srpskoj i dan danas vi osobno negirate sta se dogodilo, zar ne mislite da je dosta tih vasih licemjernih Lazi?

VL
Avatar pendreck
pendreck
21:51 11.09.2019.

Ma hitno treba postaviti antifašistički zaštitni zid između Hrvatske i Srbije

VL
DU
Deleted user
19:42 03.02.2020.

A gdje su ti fašisti?

VL
KA
kalimera
10:58 11.09.2019.

Gospođo Brmbač,znamo da fašizam dolazi od četničkog pokreta a taj sada vlada u Srbiji.

VL
RO
Roses
20:42 10.09.2019.

Jedan dan u buducnosti hrvatski narod ce zasigurno imati vladu koja ce znati rijesiti ovakove ispade I to sa brzinom svijetlosti

VL
Avatar Croatino
Croatino
08:44 11.09.2019.

Brnabic i Vucic malo previse pricaju o proslosti. Cinjenica je da su 11 srpskih vojnika htjeli bez najave uci u drugu drzavu, sto smo im zabrnnili jer je taj potez isključivo bio planiran kao provokacija. Da su se slikali u uniformama u Jasenovcu bilo bi problema u odnosima, sad je problem sto nisu usli. Jedini cilj te akcije je bilo da se pocne neka diskusija o ustasama i NDH. Jadno, providno i ocajno. Po izvedbi tog kazališnog komada predpostavljam da je intendant bio Vulin.

VL
DU
Deleted user
19:19 10.09.2019.

Draga piskarala , šta je Zeig Hail ? Na Njemačkom bi to zvučalo nešto kao Cajg H??l Ako ste mislili na nacistički pozdrav , piše se Sieg Heil

VL
ZI
zip123
07:03 11.09.2019.

Sve je to u redu,ali zasto sutite o ratu 1990.-1995?

VL
CR
CROLINDA
08:40 11.09.2019.

Srbija duboko zaostaje - zaglibila u patologiji samoobmane samolaganja i pilanja naopako - kao agresorska država nije u situaciji da se *urči - ali državu im vode Vučić Dačić Vulin - ne znaš koji je debilkastiji - ponašaju se maloumno kao da smo još uvijek u jednoj državi s njima- dok im Vojvodina sanja o otcjepljenju

VL
KO
korektor1619
21:44 10.09.2019.

Ovo ništa je premijer srbije, slika i prilika svog naroda

VL
MA
marsovac
22:51 10.09.2019.

onaj tko stalno laze,......svejedno sto je istina i cinjenice je lazov,.....takvog lazova zove se u medicini patoloski lazov. Sad ce kontrola i to obrisati,.....za njih je sve govor mrznje,...za njih imaju srbi status zasticene specije,...........perfidne komentare i lazi koje sire u komentarima su kontrolom foruma zasticeni,....ako im to obrisu onda imaju nesto protiv srba,...a to nemoze biti,..toga nema,....nebeski narod je iznad svega,.........Milanovic je pravo rekao kad ih je nazvao sakom jada,.....sad ce te me brisati iako je taj izraz upotrebljen i od vas objavljen.

VL
KI
Killerčina
22:21 10.09.2019.

Cenzor je očito za četništvo...

VL
GA
Gaggi78
20:55 10.09.2019.

Jel mi može NETKO da reče jel su Čedomiri u EU jer ako nisu zašto se slikaju uz zastavu EU kao da jesu hahahahahahahahaahahahah

VL
DU
Deleted user
22:37 10.09.2019.

G. Brnabić ne lupetajte,nemojte vi govoriti o vašoj poziciji, vaša pozicija je izvan EU, prema tome samo je dobra volja RH da vaši građani bez vize ulaze kod nas. Drugo kao predsjednica Vlade morali bi znati međunarodne zakone, da Vojska jedne države u drugu državu može ulaziti samo i iskjučivo po posebnim odobrenjima i posebnim uvjetima koje propisuje domaćin. Treće taj Fašizam o kojem vi pričate uništen je prije 74 godine i Hrvat Tito je to učinio kod Vas i kod nas, jer je Regent (Srbin)potpisao pakt sa Hitlerom,srpski Nedičevci i Ljotičevci pobili na Banjici i Sajmištu 70 000 židova i dobili certifikat od Hitlera prvi u evropi Judenfrei.I opet treće, jedini novofašisti se mogu zvati oni koji su u Srebrenici u 21. stoljeću pobili 8200 Muslimana u par dana, da ne spominjem Ovčaru, Škabrnju i slično. Pogledajte komentare svojih normalnih srba u vašim medijima i oni znaju da lažete i ismijavaju vas i prozirnu igru Vulina i Vučića.

VL
MA
marsovac
22:51 10.09.2019.

onaj tko stalno laze,......svejedno sto je istina i cinjenice je lazov,.....takvog lazova zove se u medicini patoloski lazov. Sad ce kontrola i to obrisati,.....za njih je sve govor mrznje,...za njih imaju srbi status zasticene specije,...........perfidne komentare i lazi koje sire u komentarima su kontrolom foruma zasticeni,....ako im to obrisu onda imaju nesto protiv srba,...a to nemoze biti,..toga nema,....nebeski narod je iznad svega,.........Milanovic je pravo rekao kad ih je nazvao sakom jada,.....sad ce te me brisati iako je taj izraz upotrebljen i od vas objavljen.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:39 10.09.2019.

Po običaju okreću pilu naopako. Svoj fašizam i pretenzije prema susjedima dokazuju unatrag sto godina

VL
AN
angeorafael123
17:30 10.09.2019.

Masakr u Vukovaru i Škabrnji jest fašizam kao i bacanje cijelih obitelji u jame.Iza Fašizma uvijek sve puno kostura.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:59 10.09.2019.

Pozdrav ZDS se svijevrsni indikator. Razotkriva razne antihrvatske elemente.

VL
EO
eon
17:32 10.09.2019.

"Brnja", nemoze se od Jasenovca raditi svašta i kako kome padne na pamet, da bilo tko ode tamo, paradira i obilježava i daje počast žrtvama na ovakav način, kako se tko sijetio. Probajte izvesti isto tako i u Njemačkoj u u "Dachau" pa će te isto biti vraćeni nazad!

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
20:10 10.09.2019.

Štovana gospođo Admin! Možete mi slobodno lupati žute, crvena kartone koliko god želite Svaki puta kad kažem da je Srbski režim za vrijeme drugog svjetskog rata i sada isti lupate kartone? Srbski režim je na čelu sa Milanom Nedićem pobioo i deportirao Rome i Židove u logore kao prva država u sklopu tadašnje nacističke Njemačke. Može se lako provjeriti na vikipediji! To nisu izmišljotine nego činjenice i stvarnost! Isto je je stvarnost sa Srebrenicom, Vukovarom, Škabrnjom, Prijedorom u ne tako dalekoj povjesti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.