Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza
Povratak na članak

To što je pandemija promijenila lice, ne znači da su Most, Domovinski pokret i Lauc bili u pravu

U Hrvatskoj nas je 18 posto primilo booster dozu i u niti dva mjeseca imamo 2916 "COVID-smrti", a Izrael s 54 posto 186! Unatoč tomu neki još imaju neiscrpnu energiju baviti se i komoditetom pojedinaca, infantilnim buntovništvom ili populističkim prkošenjem "stožerokraciji" s jednom od najliberalnijih pandemijskih politika u Europi

Komentari 18

PR
Propeler
15:13 21.01.2022.

Neke je stvari lako predvidjeti. Pametni vide, budale slijepo propagiraju. Besmislenost Covid potvrda, ispodprosječno inteligentna osoba, vidjela je odmah nakon uvođenja istih. Promotori straha i smrti i danas ne žele vjerovati u njihovu besmislenost. Naprijed Most i Lauc.

VL
JA
Jania
15:13 21.01.2022.

Znači autor nam sad konačno otvoreno kaže da su korona-karantene iimale i imaju psihološku svrhu. Bilo je jasno otpočetka da je glavna svrha zastrašivanje i stvaranje ozračja masovne psihoze.

VL
DU
Deleted user
15:10 21.01.2022.

Jedino licemjerje i sebičnost, pogotovo kada se uzme u obzir koliko su se služili nebuloznom frazom "Cijepi se, misli na druge", pokazuje upravo veliki broj cijepljenih, koji SVJESNO, bolesni i zaraženi slobodno šetaju populacijom, SVJESNO šireći virus i govore kakoo su se cijepili da se ne moraju testirati, pri čemu se u ogromnoj mjeri ne drže nikakvih mjera distance i nošenja maski. TO je pravo licemjerje i sebičnost, a ne to što se netko ne želi cijepiti, čime nimalo ne ugrožava druge, obzirom da ništa više ili manje neće širiti zarazu zato što se nije cijepio. O preopterećenju bolničkih kapaciteta ne treba uopće trošiti riječi, već je i vrlo "jednostavnim" umovima moralo postati jasno da je problem zdravstva nastao puno prije COVID-a, dok je preopterećenje uslijed pandemije doslovno konstruirano uvođenjem nerazumnih mjera u zdravstveni sustav i iskorištavanja situacije u propagandne svrhe promoviranja COVID-a i "potrebe" za cijepljenjem.

VL
AR
arni63
14:48 21.01.2022.

bili su u pravu cijelo vrijeme,i to tek dolazi na vidjelo

VL
LU
Luks
15:24 21.01.2022.

Opet pamflet VL-a o plandemiji i cijepljenju. Nabijem Vas na booster dozu. Ajde pogledajte svoje ružne face bez mozga i odgovorite je li cijepivo štiti od zaraze? Je li booster štiti od zaraze? Čemu onda služe covid potvrde? Znači cijepi se ako želiš i mislš da time štitiš sebe. Druge sigurno ne štitiš, a bogme niti sebe, pokazuje se sada. A što se tiče blažih simptoma, ma gdje je to znanstveno dokazao?

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:56 21.01.2022.

Epidemiolog Jurasić na braniku.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:56 21.01.2022.

Sve mjere je trebalo ukinuti onog trenutka,kad smo imali viška cjepiva.

VL
MM
MMarko657
15:03 21.01.2022.

Ček, ček... čitam čitam i jedino što vidim da ste i onda pisali gluposti bez jednog suvislog argumenta utemeljenog i na jednoj činjenici i sad s istim tim (ne)argumentima dokazujete da ste bili u pravu, ne vjerujem da netko tko zna razlikovati sva slova ne vidi koliko ste bili u krivu i na je mjesta ovo što sad napisali šuplje. 1000 je suvislih argumenata kojima se mogla dokazati promašenost i neprimjerenost potpisa za Mostov referendum, vi niste detektirali ni jedan. OK nemojte se ispričati ali dajte pišite o nečemu drugom možda ima nešto o čemu nešto znate, možda se ovo ipak zaboravi.

VL
Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
16:12 21.01.2022.

Potvrde o preboljenju/cijepljenju/testiranju nemaju ama baš nikakvog uporišta u epidemiološkom smislu niti su u bilo kojem udžbeniku epidemiologije navedene kao sredstvo za suzbijanje epidemije. One su isključivo administrativno politička mjera kojom se ljude pokušalo, a donekle i uspjelo, natjerati (političkim govorom rečeno "motivirati") na cijepljenje.

VL
MT
mačak tom
15:55 21.01.2022.

Dobar komentar.

VL
WI
wiselywi
23:52 21.01.2022.

Pocelo je presvlacenje kaputa, prezabavno :D Preprezabavno. Da vidimo koliko cete clanaka nastancati pokusavajuci se opravdavati da niste vi to tako mislili, promjena okolnosti, ZNANOST se promijenila. Nadam se da se maksimalno crvenite i sramite, internet sve pamti. Ukoliko ste i dalje u iskrenoj deluziji da ste vi kao nesto bili na strani znanosti nasuprot neobrazovanima i zatucanima ovo ono.. Pa upalit ce se i vama lampica jednog dana :) Jedva cekamo taj trenutak :)

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
23:05 21.01.2022.

WHO mijenja naputke iz dana u dan, cjepivo ne stiti, ‘znanost’ stanca studije koje sama pobija dva mjeseca kasnije, ali za jurasica to sve je za ocekivati, tja ipak ljudi smo. ali, zato lauc i most… e TO je problem, to su maltene neljudi. hahahahahahahahaha. ne, ozbiljno. pusite li vi vise ovakve intelektualne akrobacije medija, znanosti i politike?

VL
PR
prahrvat
15:28 21.01.2022.

Bravo za novinara. Slušam danas Grmoju, igra na kartu lošeg logičkog zaključivanja ljudi. Svjesno, nadam se, inače nije baš od velike pameti, mada je ružno to činiti. Nazalost, to prolazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.