Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenkovićev posjet Ukrajini
Povratak na članak

To je besmislena propaganda iz Rusije, ali nismo se trebali petljati

Naša je poruka bila poruka mira, rekao je Andrej Plenković

Komentari 86

PI
pipnicar
23:23 24.11.2016.

"Jedan bivši ugledni hrvatski diplomat" Riječi ' bivši ugledni ' bodu oči i zdrav razum, Bivši ugledni hrvatski diplomatine postoje. Jedino ako se misli na Budu Lončara, he he.

VL
DU
Deleted user
00:13 25.11.2016.

A zašto naslov članka nije npr. izjava imenovanog EU diplomata: "Tvrdnja da Plenkovićev posjet Ukrajini na bilo koji način ohrabruje Kijev na vojno rješenje krize je besmislica", nego se ističe negativna ocjena neimenovanog domaćeg izvora!? Uostalom vidimo iz današnjih izjava EU dužnosnika da je naš Premijer iznio jasno izrečen stav EU-a. Teško da je on takav lajbek koji bi solirao u tako važnim pitanjima....

VL
KL
klokun
00:40 25.11.2016.

Ukrajinu volim zbog imena zbog početnig slova, ajmo Ukrajinci...

VL
ZE
zemljamoja
00:43 25.11.2016.

Podrška Ukrajini, podrška Plenkoviću..

VL
MI
Miilekubura
00:36 25.11.2016.

Plenković zeli samo jedno a to je da Ukrajina oslobodi OKUPIRANI TERITORIJ.

VL
SV
svitilnik
23:13 24.11.2016.

Velika podrška gospodinu Plenkoviću, ne želim živjeti u državi koja nit smrdi nit miriše. Veliki sam kritičar HDZ- ove politike ali apsolutno podržavam principijelnu politiku . Mi smo europska država i u tom moramo biti dosljedni. Dosta je bilo politike pognute glave( tako je šefe, kako ti rečeš šefe ). EU nije idealna ali nam ipak pruža da budemo svoji na svome. Mi smo u mentalitetu kroz cijelu povijest dijel Europe i tu pripadamo. Izvan Europe mi smo g.vno na suncu, da prostite

VL
MI
Miilekubura
00:35 25.11.2016.

Hrvatska nije vise objekt,

VL
KL
klokun
00:40 25.11.2016.

Isto kao što je Hrvatska vratila okupirani teritorij od srbskih okupatora treba napraviti i Ukrajina.

VL
KR
kritika5
23:07 24.11.2016.

naravno da ukrajina mora oružjem oslobodit svoju zemlju

VL
Avatar babas
babas
03:05 25.11.2016.

Plenki je promašeni slučaj,on nije ni za predsjednika kućnog savjeta,a kamo li premijera.Umjesto da se bavi hrvatskom sirotinjom,on se uhvatio Ukrajinaca kao pijan plota i provocira Ruse svojim nebuloznim izjavama. Plenki sanja o ukrajinskom Krimu,iako tamo nema ni 2% Ukrajinaca. Pametnije bi mu bilo da se bavi BIH i Hrvatima u BIH!

VL
ST
Startrack
00:50 25.11.2016.

"Stomiovotreba" a kad su ruski bili Kurilski otoci, Konigsberg i bivsa istocna finska? Bili ito trebalo vratit starosjediocima.

VL
DU
Deleted user
05:46 25.11.2016.

Sve je to pucanje iz prazne puške. Svi se zavaravaju, a najviše obmanjuju jadne stanovnike Ukrajine, koji ne shvaćaju kako su samo objekt ili instrument za ostvarenje nečijih ciljeva. Ovo stanje ni rata ni mira u Ukrajini moglo bi potrajatiti desetljecima, sto ce samo dodatno iscrpljivati ionako jednu od najsiromašninjih europskih zemalja. Amerika neće ući u izravni sukob s Rusijom, ali će neprestano preko Europske Unije "gurati" Ukrajinu protiv Rusije. Ovakvom taktikom SAD neće jednim "udarcem ubiti samo tri muhe" nego mnogo više: iscrpljivanje Rusije, iscrpljivanje EU i slabljenje njenih integracija, održavanje tenzija što pogoduje proizvodnji i prodaji naoružanja. sankcijama onemogućavati trgovinski promet na relaciji Europa-Rusija i pri tome na ova tržista poslati svoje proizvode, stvarati histeriju i paranoju o akutnoj i kroničnoj opasnosti od ruske invazije uz naglašavanje hitne potrerbe za obnovom postojećeg i nabavkom dodatnog naoružanja......

VL
ZE
zemljamoja
00:44 25.11.2016.

Plenki gospodin, državnik

VL
DU
Deleted user
09:34 25.11.2016.

Kakav licemeran narod ,kada je pitanje o aneksiji Kosova -sve je uredu,kada je pitanje Krima svi umobolnici histerično urlaju.Neće se završiti svama mirnim putem ,iovako je cela Eu obeležena(nato),neka vam je bog upomoć bolesna zajednico.

VL
Avatar comparator
comparator
07:53 25.11.2016.

Sve međunarodne dužnosti sputavaju Plenkovića u obavljanju osnovne zadaće pa me jednostavno brine pitanje koliko štete ta dvojna funkcija šteti Hrvatskoj. Merkel može izgubiti izbore ,a Hrvatska podršku u ovakvim aktivnostima. Mislim da Plenković prvenstveno treba zastupati hrvatske interese umjesto zalaganja za imaginarne potrebe Evropske zajednice jer ona nije sigurna u svojim stavovima.

VL
TA
tabula
08:56 25.11.2016.

Rusija je bila na sedmom mjestu po robnoj razmjeni sa Hrvatskom. Pa vi sad politizirajte... A gdje bila Ukrajina?

VL
Avatar bludnisin
bludnisin
09:46 25.11.2016.

Hernandi je skinut sa tjeralice, a oni bez potrebe mute vodu sa Rusima. Gdje je utjecaj Kolinde, Plenkovića? Mađari nas gaze, gdje je plavuša? Diplomacije nema, vanjske politike nema. EU nas truje, služimo kao kontejner za prehrambeni otpad. Hoćemo li više imati svoj stav i štiti svoje interese,građane?

VL
CI
cinbenik
08:11 25.11.2016.

Lex perkovic je mala beba za ovu sramotu sa Rusijom.......Gdje trcis pred rudu.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:16 25.11.2016.

Sto nama jadnoj balkanskoj drzavici OVAKO nesto treba???

VL
MI
miso
03:00 25.11.2016.

Plenković na samom početku doživljava poraze. A u tog čovjeka smo zaista vjerovali. Davor Ivo Stier također glede Mađarske i MOL-a (dok Mađarska staje iza Hernadija Stier svojim 'pravosudnim' postupanjem, također podržava takav stav Mađarske, nasuprot interesa Hrvatske). Katastrofalnije po Hrvatsku nije moglo krenuti. Vrijeme je za neku novu opciju. Treća-sreća, kaže narod: ne 'građevine' (Orešković), ne Potjemkinovske fasade (Plenković), ... . Tko onda? Plenković i Kolinda nigdje ne stoje dobro - sada u Americi pobjedom Trampa, posjetom Ukrajini, niti kod Putina, Bruseles se se trudi pomoći svoz zalutalom sinu - izgleda kontraproduktivno. ... Selite se ljudi, poruka je poslana od strane kumovske vlade (Igor Pokaz - Plenkovićev kum, onaj iz Vodoprivrede, pak Petrovljev kum; ima li još koji kum da mu otvorimo ministarstvo?).

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.