Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barometar.hr

Tko od hrvatskih političara zaslužuje povjerenje birača a tko treba otići?

Zoran Milanović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
06.04.2014.
u 11:00

Hoće li Tomislav Karamarko i HDZ uspjet profitirati na aferama SDP-ovaca? Za koju stranku ima smisla glasati na predstojećim izborima?

Hoće li slučajevi Sabo i Merzel utjecati na rejting SDP-a? Hoće li oklijevanje Zorana Milanovića, koji unatoč ogromnim pritiscima javnosti još uvijek nije zatražio njihove ostavke niti je povukao ikakav potez kojim bi se stranka od njih ogradila, utjecati na daljnji pad podrške koju on ima među biračima? Hoće li Tomislav Karamarko i HDZ uspjet profitirati na aferama SDP-ovaca? Za koju stranku ima smisla glasati na predstojećim izborima?

Mogu li Mirela Holy i Kolinda Grabar Kitarović ugroziti Ivu Josipovića na tronu najpopularnijeg hrvatskog političara? Hoće li afere njegovih prijatelja naštetiti ugledu i popularnosti Slavka Linića? ...Sve su to pitanja na koja i ove nedjelje kroz našu redovnu anketu odgovaraju korisnici Barometra. Pridružite im se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka.

Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj. Neka se vaš glas čuje...

>> Glasajte i ocijenite: tko od političara zaslužuje povjerenje građana?

>> Milanović o Merzel i Sabi: Ostavka je moralna stvar, mogu samo apelirati na savjest

Komentara 13

DU
Deleted user
11:34 06.04.2014.

Ma koji birača? Pa na izborima glasuju samo članovi stranka ostali su izgubili volju uopće izlaziti na izbore. Političke stranke u Hrvatskoj su postale leglo korupcije svako tko je imalo normalan mora od njih bježati što dalje.

Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
11:48 06.04.2014.

Samo nemojte davati glasove komunjarama jer ćemo nestat kao hrvati

L0
luena 01
11:52 06.04.2014.

Tko treba otici ,od danasnje vlade Svi ?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije