Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barometar.hr

Glasajte i ocijenite: tko od političara zaslužuje povjerenje građana?

Foto: Pixsell
30.03.2014.
u 11:34

Treba li Zoran Milanović dati ostavku ili raspustiti Vladu? Za koju stranku ima smisla glasati na predstojećim izborima?

Hoće li se skandal s prepisanim diplomskim radom Milijana Brkića i podmićivanjem vijećnika Željka Sabe uopće odraziti na rejting HDZ-a i SDP-a?

Treba li Zoran Milanović dati ostavku ili raspustiti Vladu? Za koju stranku ima smisla glasati na predstojećim izborima?

Može li Mirela Holy ugroziti Ivu Josipovića na tronu najpopularnijeg hrvatskog političara? Hoće li afere njegovih prijatelja naštetititi ugledu i popularnosti Slavka Linića?

 ...Sve su to pitanja na koja i ove nedjelje kroz našu redovnu anketu odgovaraju korisnici Barometra. Pridružite im se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka. Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj.

>> Glasajte i ocijenite: Tko su najgori, a tko najbolji hrvatski političari?

Komentara 8

DU
Deleted user
12:39 30.03.2014.

a zasto samo korisnici barometra mogu glasati......zar je problem ovdje postaviti tu anketu da moze svatko tko ima komp dati svoj glas

KA
kafka
22:06 30.03.2014.

Ostavka! Uštedjelo bi se da su izbori u 25. svibnja. ! Dajmo šansu drugime, novima. Ovo kako je do sada bilo ne vodi nikamo. . . . . . . . Promjenimo izborni zakon - birajmo ljude, a ne stranačke liste!

KA
kafka
22:06 30.03.2014.

Promijenimo izborni zakon - birajmo ljude, a ne stranačke liste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije