Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIO RAZNE POSLOVE

Tko je Xi Jinping: Od mladića kojeg je Partija odbijala 10 puta do jednog od najmoćnijih ljudi na svijetu

29.03.2023.
u 09:32

Iako mu je otac bio bliski suradnik Mao Ce-tunga, završio je u zatvoru kada je Xi imao devet godina. Xi je poslan na selo kako bi iz prve ruke vidio što znači težak rad. Poslije je radio na zemlji, bio mehaničar pa i liječnik zadužen za zdravlje seljana

Komentara 5

JO
jocoudriga
09:11 31.03.2023.

Šiljati laktovi miroljubive Kine… problem Kurilskih otoka, granice sa Mijanmarom, , pretenzije za teritorijem Filipina, Sibira, Indonezije, Južnokineskog mora u blizini Malezije, problem muslimana u Kazahstanu, uplitanje u izborni sustav Monglije na vanjskom planu, dokidanje demokracije u Hong Kongu. Logorii za političke neistomišljenike i diktatorski sustav kakav je svaki komunistički ne čini je baš idiličnim rajem na zemlji, pogotovo sa Xijem na čelu. Dečko je to opasnih namjera.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
18:44 30.03.2023.

...i grade most u Hrvatskoj brže nego mi sagradimo prostupnu cestu

Avatar Dars
Dars
11:41 29.03.2023.

U svakom slučaju je na čelu totalitarne nedemokratske komunističke države koja u 21 stoljeću ima logore za pripadnike manjine, gdje se krše ljudska prava itd itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije