Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesavjesnost ili?

Tko je u torbi na šibenskom području ostavio torbu s bombama, strojnicom i streljivom?

Oružje zaostalo iz Domovinskog rata
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.03.2023.
u 10:01

Na području Šibenika uz cestu je pronađena ručna strojnica, 4 ručne bombe i 350 komada streljiva. Policija je pronađeno oružje preuzela i pohranila do uništenja

Jedan je građanin sa šibenskog područja dojavio kako je uz cestu pronašao odbačeno oružje u torbi i policijski službenici su oružje na siguran način izuzeli te pohranili u prostorije Policijske uprave do uništenja - izvijestili su iz šibenske policije. Riječ je o ručnoj strojnici, 4 ručne bombe i 350 komada streljiva. - Ovim putem napominjemo kako se radi o opasnosti za sve te ovim putem pozivamo građane da nigdje na vidljivo mjesto ne ostavljaju oružje koje posjeduju, pronađu prilikom čišćenja ili na njega naiđu kao i da vrate oružje koje nelegalno posjeduju. Kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ i dalje traje te nema sankcija za građane ako se odluče sami dobrovoljno vratiti oružje.  Napominjemo da oružje ili eksplozivna sredstva ne dirate sami već će to učiniti naši policijski službenici-pirotehničari koji su osposobljeni za rukovanje - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

VIDEO: MORH objavio: Počinje upis 18-godišnjaka u vojnu evidenciju, poznati i detalji

 

Komentara 1

FR
franjo
13:11 27.03.2023.

Bošković Buha ostavio za Ivu Lolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije