Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJI DOBRO POZNAT
Povratak na članak

Tko je Tomislav Sabljo, ubijen u noćnom klubu: Zadnjih je godina više bio u Remetincu nego van njega

Osoba koja se dovodi u vezu s pucnjavom i ubojstvom je uhićena te je, kako kažu u policiji pod njihovim nadzorom. Prema neslužbenim informacijama radi se o mlađoj osobi

Komentari 7

BE
Berri
09:43 22.04.2023.

Nema potrebe trošiti resurse na istragu. Smrt je prirodan ishod njegove krimi karijere. Slučaj je riješen, dosje Sabljo arhivirati, ali prije toga svakako analizirati zašto nakon toliko godina suđenja nije donesena pravomoćna presuda s kojom bi on 15 godina bio u zatvoru.

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
08:51 22.04.2023.

Je, naša policija će složiti mozaik, eto samo što nije, još malo pa će skužiti semafore.

VL
MA
Maslac
09:24 22.04.2023.

Nasilje i kompleksi su gadna stvar. Nocni klubovi imaju obezbedjenje i onda dodju neki tipovi i rade probleme...kao njima nitko nemoze nista...kao oni su glavni...i onda nekome pukne kragne i ohladi ga. Takva mjesta treba izbjegavati. Takodjer djevojke neka nejdu na takva mjesta...desavaju se na takvim mjestima i kradje zenskih torbica sa kljucevima od auta i stana pa im ponude pomoc....pa se zlo desi ili im kasnije udju u gajbu...pa neki "biznismeni" ili "krimosi" stave novac na stol a pjevacica neka pjeva za njih i uzima novac sa stola a redar pridje jednom za stolom i kaze "jedna zenska se zali da si ju maltretirao" (naravno da nije )...napravi se kavga , "krimosi" se izbace van a novac ostane na stolu koji redari podijele izmedju sebe...mogao bi o takvim stvarima satima pisati ...to su stvari koje sam u Münchenu ali i u HR-oj vidio na takvim mjestima.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
10:33 22.04.2023.

Hrvatska je sigurna zemlja. Potvrdio AP.

VL
VO
volimnju
00:00 23.04.2023.

jedan bih kriminalac manje. zašto dolazite u hrvatsku. radite u svojoj državi

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:04 22.04.2023.

Miloradova pudlica

VL
JP
josip.pivar11
09:15 22.04.2023.

Kakva ti je to optužnica da se žurno potvrdi kad nije za onaj 'primitivni' pozdrav. Pa ima se vremena za takve tričarije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.