Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZIVA BURNE REAKCIJE

Tko je Srećko Sladoljev, "mesija" antivakserskog pokreta u Hrvatskoj?

12.08.2021.
u 14:48

U priznatoj CROSBI bazi znanstvenih radova popisano je 12 radova s njegovim imenom i prezimenom, na kojima je koautor, a niti jedan od njih nije o cjepivima i cijepljenju.

Komentara 105

DU
Deleted user
15:48 12.08.2021.

tko je Sladoljev? lažov koji se razvikao o tobožnoj smrti liječnika Kernela. kad su ga svi počeli šamarati,čak i supruga preminulog,e,onda se koprcao ko riba i počeo se vaditi da nije on ovo tvrdio,nije ono tvrdio itd itd. uostalom nitko živ na ovoj planeti nezna kad će novi val krenuti,samo ovaj lik...ma daj,na koga trošim riječi

PO
polifonije
15:57 12.08.2021.

Ovo je psiho degenerik kojemu treba oduzeti pravo liječenja

Avatar madcap
madcap
15:38 12.08.2021.

Čovjek tvrdi da cjepivo pretvara ljude u 5G mobitele. Dvije su mogućnosti. Ili je pukao kao kokica, ili peca u moru glupih i neobrazovanih munjara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije