Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnice
Povratak na članak

Tko je sljedeći? Branitelji u strahu koga će još uhititi...

HSP: Došli smo do popisa osoba iz Hrvatske protiv kojih je Srbija podignula optužnicu za ratni zločin. Riječ je o 332 vukovarska branitelja...

Komentari 1720

OB
-obrisani-
01:37 08.01.2011.

\'BUDITE PROMJENA KOJU ZELITE VIDJETI U SVIJETU\' .´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´.´. LJUBAV Sa stvaranjem svijeta i Ona je stvorena, i sada je tu Sve je njome potkano, u sve je ona utkana Majka zemlja njome odise, nju izdise al tek rijetki je osjeteete tek rijetki je spoznaju No, svi je traze, o njoj sanjaju o njoj mastaju i ona je ono najljepse Ona pokrece zivot , svijet, Ona moze sve Ona otvara vrata koja nitko drugi nemoze otvoriti rusi zidove gradi mostove spaja nespojivo stvara ono sto nitko drugi nemoze stvoriti Ona i samo Ona cini nemoguce Ona i samo ona cini cuda I ljepsa je od najljepse bajke i cisca od kristala slada je od meda i sjajnija od sunca njeznija od lahora a snaznija od udara groma Tko je upozna osjetit ce zagrljaj beskraja i dodir Boga Znate li tko je ta carobnica, ta vila tako njezna i krhka a tako snazna i mocna znate li kako se zove? Znate li ? Njezino ime je Ljubav Da, Ljubav o njoj vam govorim o ljubavi bozanstvenoj savrsenoj pravoj Onu koju je covjek nekad poznavao i cuvao u srcu Ali danas, pogledate li danas oko sebe zavirite li u sebe necete je pronaci necete je osjetiti iako sve je ljubav sve sto oko pogleda sve sto ruka dotakne sve sto u misli zaluta Sve je Ljubav Ali covjek to nezna on to ne moze osjetiti on ne razmislja na taj nacin i kao da je nema Ali tu je zaboravljena i odbacena uspavana i bez vremena ali istinska i vjecna Davno je covjek okrenuo leda ljubavi i krenuo za nekim drugim laznim vrjednostima Al jednom na pocetku postojanja u dalekoj proslosti covjek i ljubav bili su vezani Ljubav je bila iskonska cista onakva kako ju je Bog stvorio i podario covjeku Ali. bilo je to davno toliko davno da su cak i tragovi izbrisani sva sjecanja, ostao je samo pojam samo rijec Ljubav i mogucnost mogucnost da je otkrijemo jos jednom I sto sada? I kako dalje ? Kako pronaci izgubljeno kako vratit zaboravljeno kako nauciti ono sustinsko Bozansko kako nauciti voljeti. Ranjena dusa covjeka toliko iscrpljena posve osiromasena i usamljena izgubljena u moru laznih vrjednosti u oceanu mrznje i boli cezne da joj Ljubav bude iskra vodilja da iz duse samo Ona izlazi i u nju da se vraca Srce covjeka probodeno je paklenom otrovnom strijelom i sada zlo prosipa. Kako to zaustaviti i probuditi sjecanje na ljubav onu pravu cistu i kako ce covjek sam ali ne, on nemora sam, jer nije sam ! http://www.youtube.com/user/Etiketa73#p/u/121/TX8aTmWz9cw

VL
OB
-obrisani-
01:21 08.01.2011.

kursula,ma batali budalu,kakva ip adresa,vidis da bulazni....

VL
VU
vuksamotnjak
09:51 08.01.2011.

Kad bi ja kao HRVAT branio glavaša,merčepa,norca......suska,bobana,tutu,stelu....ja bih se kao čovjek ucmekao. Crkva uči ne ubij....zna se šta piše u 10 Bozjih zapovijedi...mene su roditelji ućili i naučili da ne razlikujem ljude po nacionalnosti...već po onom što čine....i zato ja ja nemrem braniti ZLOČINCE bili oni hrvati,srbi,mislimani....oni su naprosto zločinci i kao takve ih SUD i narod MORAJU tretirati.

VL
PI
piccolo
13:45 08.01.2011.

sipa ............ma nije ti ta MINUTA nikog ubila................. .......on ti je kučni ljubimac...............hrvatski ovčar

VL
OB
-obrisani-
12:36 08.01.2011.

. . .....Srbi ce prije dobiti tužbu za genocid za vrijeme Oluje, a i imaju transkripte s Brijuna. . A za rat u Hrvatskoj Srbija se može vaditi da je tada još uvijek postojala Jugoslavija i da je JNA branilaa Jugoslaviju od raspada. . mislim da slovencima odmah treba dati cijeli piranski zaljev da vise ne gubimo vrijeme.I tako cem ga im dati.. . još ove godine ce hrvatska propasti, zato je najbolje da se prodamo srbiji.. . ...................barem ce mo govorit istim jezikom............... . . ..JOCO ...aktion...!! .

VL
VI
vinotok
03:36 09.01.2011.

09.01.2011. u 03:27h kamocamo102 je napisao/la: vinotok - jesil i ti iz Zadra? ja sam iz Zadra, moj brat od strica (104votka) je iz Zadra izgleda da smo sami Zadrani ovdje na portalu =========================================== Odgovor nije jednostavan - duša ili ili tijelo ? Ima jedno selo na ulazu u Zadar - Crno - a bilo je crno da nije moglo biti crnije . Ne znam odgovor , ali znam što nedam - ne dam Zadar ! Zadar nije broj !?

VL
OB
-obrisani-
23:41 08.01.2011.

Svantevid - a čemu je tebe mater naučila? Ma ti mater i nisi imao, ti si sigurno klon onog bandita što smrdi u Hagu, -Šešelja smeće smrdljivo bradato

VL
VA
vatra
13:36 08.01.2011.

sramota naše države i vlasti od 95 do danas ja jesam za pomirenje ali pomirenje je nemoguće dok agresor nebude kažnjen i prisiljen priznati ko je započeo rat i sa kojim ciljem, kakve sve zločine je pritom napravio. tek tada se može pomiriti ovako rat koji je bio može biti tek prvo poluvrijeme jel očito je da srbima ambicije ponovno rastu

VL
OB
-obrisani-
23:57 08.01.2011.

Svantevid - stoko cetnicka smrdljiva

VL
PI
piccolo
12:59 08.01.2011.

kamocamo102  .............pa ti nemaš strica kad su ti tata i mama brat i sestra

VL
11
110usorska
11:51 08.01.2011.

ERCEGOVCI,iz koje ste vi bojne?Tutine,Šteline, Kutline ili Minkenske? Pa kad tu još dodamo Šuška,Bobana,Rojsa,Kordića,Vicu Vukojivića........nije ni čudo što baš vi branite zločince...? Kako još nista shvatili da 99 % HRVATA diljem gugle zemaljska baš na vas gleda ispod oka? Kako vas nikad nije zanimalo tko i zasto ubi Blaža Kraljevića i njegovu pratnju? Nije vam on u fokusu jer je bio borac za cijelovitu BiH...a znamo zasto ste se vi zalagali...pa vam čak i naša plodna Posavina i stotine tisuća Hrvata nisu bili zanimljivi? Vi ste barem što se tiče nas Posavljaka nitko i ništa.Vi se drziti cetnika Dodika....sikter u tri...sve zkločince UHAAPSITI i izvesti prel lice pravde.

VL
OB
-obrisani-
10:23 08.01.2011.

08.01.2011. u 10:18h mozel je napisao/la: Vidite da dosta ima cetnika jos u Hrvatskoj pa oni sami traze da budu u jednoj Drzavi kako im je i osudio njihov predsjednik Milosevic.Sve preko granice pa neka tamo smrde i zabraniti im na forume hrvatskih listova da komentiraju .Tako isto uvesti vize za ulazak u Hrvatsku iz Male Raske ............... uskoro će vraćamo ponovo

VL
OB
-obrisani-
13:06 08.01.2011.

e dragi moj susjed KING_DRAGUTIN da ti onako u četiri oka kazem,znaš šta ne štima kod vas? vasa megalomanija i arogancija, stari moj. da ti objasnim ukratko, ti vaši Srpski Galileji tvrde da ste vjerovatno prva frula univerzuma; u svakomom slučaju našeg sunčanog sistema jer sunce se vrti oko Srbije… ajmo dalje,mi zakoljemo jednog Srbina,vi odmah tri Hrvata ajmo još malo dalje, eto,mi skromni Hrvati na 10-mjestu FIFA,ali Srbin,hoce on više,hoće i hoće,mora dobiti, ……i stvarno...brojka 23!!! I na kraju,, btj. vi dižete 3 zamisli TRI prsta ...nama Hrvatima JEDAN dosta(FUCK-OFF)

VL
OB
-obrisani-
13:08 08.01.2011.

vodicemo ljubav a ne rat...dobrodosli u centralni zatvor.

VL
VI
vidimškoj
11:57 08.01.2011.

08.01.2011. u 11:55h kamocamo102  je napisao/la: vidimSKOJ - Brate, ti si vise uradio za nasu stvar i nas narod nego citavi peti korpus otadzbina ti to nikad zaboravit nece +++++ zato me tvoja mama stalno hvali,a da nisi i ti moj ????????

VL
SU
suzukijo
07:54 08.01.2011.

gdje su bili svi ovi srbi 1991,kada je bio krvavi uskrs,i kada su nam palili i rušili Hrvatsku?što onda nisu digli svoj glas protiv miloševića i krajine. svi su bili po skupovima potpore u srbu i kninU a sada opett pljujete po NEZAVISNOJ DRŽAVI,. ŠTAKORI VAN IZ HRVATSKE.

VL
VI
vinotok
01:51 09.01.2011.

102+104, jeste li vi braća iz mješovitoga braka ??\'\'

VL
MM
Mladen Miletić
17:59 08.01.2011.

Vjerovatno naši i bosanski pametnjakovići surađuju i daju iSrbiji podatke tko je šta je... Zato Hrvati vole najviše Yusipovića jel je doveo i Tadića među \" branitelje u Vukovar\" .. Zašto se nebi kaznili zločinci zašto da to vrijedi samosamo za Generale a ne i za male ?

VL
JU
Jurišić40
00:45 08.01.2011.

08.01.2011. u 00:39h Equinox je napisao/l ==================== Jako dobro si ovo napisa \"Svatko se brine o svome dvoristu\" Slazem se u potpunosti. Slazem se takodjer da se doticni Tihomir takodje brinuo o svome dvoristu.

VL
AL
alphazulu99
09:25 08.01.2011.

Upravo to pokusavam objasniti onima koji to ne zele znati. Meni nije krivo sto pripadnici srpskih sluzbi to ne zele razumjeti. Oni bolje od nas znaju da taj covjek nije zlocinac. Krivo mi je za ove sto se nazivaju Hrvatima, sto prihvacaju srpsku propagandu.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 86 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.