Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan diplomat
Povratak na članak

Tko je premijerov novi šef ureda Zvonimir Frka Petešić

Iako se još ne zna točno kad preuzima ured, Frka Petešić suradnicima je najavio da će mandat u Maroku završiti malo ranije od planiranog

Komentari 18

DU
Deleted user
10:30 01.08.2017.

Frka Petešić ? Je li to onaj Frka za kojeg se pisalo da je mimo svih propisa i pravilnika MVEP-a imenovan za veleposlanika u Kraljevini Maroko, nakon što je inspekcija svojedobno utvrdila njegovo protuzakonito zapošljavanje, jer nije završio fakultet (VSS),), nego samo srednju školu (SSS). Inače bio je i voditelj službe za javnu diplomaciju , na mjesto koje je stvoreno za njega nakon vraćanja iz misije u Bruxellesu i Parizu, gdje je proveo gotovo 15 godina. Veleposlanstvo Maroka u Zagrebu poslalo je MVEP-u protestnu notu u kojoj se žalilo na takvo ponižavajuće imenovanje za njihovu zemlju. Kao povratnik iz dijaspore taj bivši član HDZ-a preko noći je prešao u HNS i udvaranjem ministrici Pusić postao to što jest, iako nije dokazao da je završio fakultet i da je nostrificirao bilo koju diplomu iz Francuske. Govorilo se i da je Zvonimir Frka Petešić pripadnik vrlo utjecajnog gay-lobija u MVEP-u, a mentor mu je bio Branko Baričević u misiji RH u Bruxellesu. Vjerodostojno !

VL
DU
Deleted user
10:37 01.08.2017.

Zašto Hrvatska ne može bar jednom dobiti čovjeka koji ne izgleda kao ovaj.

VL
PU
Pukovnik
10:15 01.08.2017.

Novi predstojnik Ureda predsjednika Vlade biti ce iz iste "tvornice" kao sto je i Davor Bozinovic. Jasno je da je taj jugoslovesnki rasadnik kadrova (Plenkovicevi roditelji su klasicni primjer pripadnika "crvenog plemstva" a takva je i kucna prijateljica Nina Obuljen; Bozinovic je jos 1987 bio Savjetnik narodnog sekretarijata obrane; General Krsticevic karijeru je zapoceo na Akademiji JNA u Bogradu a iznad svega lebdi agent "sova" Seks) plodniji nego ikad. Novi predstojnik 2013 godine je za vrijeme orujnasice Vesne Pusic (!) bio imenovan veleposlanikom i sigurno je pripomogao rusenje image-a Republike Hrvatske kao i ona! A sad je "demokrscaninu" Plenkovicu desna ruka ... Prije su komunisti barem znali odglumiti svijetonazore u desnom i lijevom krilu UDBE. Sad to vise ne rade, nakon koalicije s HNS-om su maske pale - gluma vise nije potrebna kako sve kontroliraju. Postavlja se pitanje lustracije? Prekasno ...

VL
TO
tovaravot
12:15 01.08.2017.

da je uhljeb to je sigurno, sad samo treba vidjeti kakav..

VL
PU
Pukovnik
10:46 01.08.2017.

Ako je ytrewq u pravu i "gospodin" je gay biti ce veliki problema ... kad to Njonjo sazna biti ce jako ljubomoran jer je on i sluzbeno glavni "cuvar" straznjice Predsjednika Vlade.

VL
GA
Gastarbeiter2
12:00 01.08.2017.

Sve sami "diplomati"! Nama trebaju ljudi koji će konačno početi da donose odluke i da se jasno odredjuju prema odredjenim temama a ne da se sa svilenim rukavicama i odabranim riječima skoro sve gura pod tepih. A za to vrijeme traje iseljavanje masa te bogaćenje pojedinaca!

VL
DU
Deleted user
11:49 01.08.2017.

Vrlo važno ! sve to skupa

VL
DU
Deleted user
11:49 01.08.2017.

Vrlo važno ! sve to skupa

VL
Avatar Cokolino
Cokolino
11:50 01.08.2017.

Bas je Frka

VL
DU
Deleted user
10:46 01.08.2017.

Još jedan marksist, jugokomunist pretplaćen na privilegije u Hrvatskoj, stvarnoj nasljednici SFRJ komunizma. U državnu upravu se ulazi od rođenja i zauvijek, nikad se ne nauči ništa konkretno raditi, ali se nauči bjesomučno trošiti državne novce. I blagoslov Vesne Pusić je nužan preduvjet za karijeru.

VL
SK
skypilot
15:39 17.02.2018.

Udbo-Kos slobodno kadrovira i ruši Hrvatskuiznutra, (pod pokroviteljstvom) druga Vjerodostojnog Anemičara.

VL
DU
Deleted user
15:45 01.08.2017.

Puno ce vode proteci savom dok u mvp zavlada hrvatski duh I voditi ce se teska borba dok se savlada jugoslavenski zloduh

VL
NO
nogogaz
10:56 01.08.2017.

Eeeee pa to je odlična vijest! Imamo jednog diplomata više! Nadajmo se da jih ima svaki dan više i više!

VL
Avatar tonci123
tonci123
10:16 01.08.2017.

Sezona brojanja krvnih zrnaca ovog diplomate je otvorena....

VL
Avatar sidhara
sidhara
10:47 01.08.2017.

Cuj da je Hrvatska srednjoeuropska katolicka zemlja? Ovaj zaglavio u Srednjeme vijeku. Nismo mi na Bliskome istoku u arapskome svijetu religioznog fanatizma da cemo sebe nazivati po religijama. Hrvatska je sekularna i demokratska drzava, a to sto vi mastate da nas vratite u vrijeme inkvizicija, zajedno sa katotalebanima Poljacima sto im je EU uvela sankcije i sto imaju skoro etnicki cistu drzavu sa 1% stranaca u zemlji, taj film necete gledati. Svugdje gdje vlada religija u zemlji, tu vladaju i ratovi, mrznja i netrepljivost medju narodima, osim i crna bijeda i mizerija i zatucanost i neobrazovanost gradjana. Hrvatska nam je klasican primjer u drustvu susjeda u Bosni i Kosovu i dalje po Istoku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.