Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karl Nehammer
Povratak na članak

Tko je novi austrijski kancelar Karl Nehammer koji je zamijenio i Kurza u stranci?

Dojučerašnji ministar unutarnjih poslova naslijedio lidera države Schallenberga koji je odstupio zbog povlačenja Kurza iz politike

Komentari 10

Avatar Mentat
Mentat
09:15 04.12.2021.

Hi hi hi Austrijski Božinović premijer 😆

VL
DU
Deleted user
10:07 04.12.2021.

Kurza je umjetnom aferom srušila EU elita jer nije bio dovoljno poslušan (bio je 90% ali oni zele 110% poslušnike poput našeg Andreja). Prije toga je sličnom aferom srušen i Austrijski vice-kancelar Strache. Slično su napravili i sa čehom Babišemm a pripremaju obojene revolucije i u Poljskoj te Madjarskoj slijedece godine. EU je oligarhijska nedemokratska tvorevina koja koristi tajne službe i dobro financirane medijske hajke da bi rušili njima nepodobne vlade. Ovdje su se malo preračunali. Za kratko su dobili su svog miljenika globalistu Schellenberga, ali se urušila politička ravnoteža i na kraju je isplivao "tvrdi" Neuhammer. Još nešto - Nehammer je "oštro kritiziran kako od dijela Austrijanaca [čitaj Zeleni i slični] tako i članica Europske unije, jer je odbio primiti maloljetnike iz izbjegličkog logora u Grčkoj kao i one iz Afganistana". Kao prvo - zašto bi te "maloljetnike" (kojima nitko ne zna dob) Austrija bila prisiljena primiti? Drugo - koliko smo ih MI primili s obzirom da je naš anemični premijer itekako "osjetljiv" na direktive svojih Briselskih bosova, a o tome se u novinama uopće ne piše i nema nikakvih podataka.

VL
DU
Deleted user
08:57 04.12.2021.

Nehammer je prije svega policajac i to onoga tipa koji smatra da je batina izašla iz raja... I da je kao takvu treba i koristiti. Biti će tu još svašta... A bojim se da bi i krv mogla poteći! II dao Bog da sam u krivu...

VL
SS
sokac sa drave
10:37 04.12.2021.

Kada brod tone koji prvi uzurbano napustaju brod.Pitanje je sada?

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
13:20 04.12.2021.

Malo me podsića na june turbulentne dogadjaje oko Dr. Ive, Jace i kumpanije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.