Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća u BiH

Tko je mladić koji je u smrt odveo tri djevojke, a četvrta se bori za život

poginule djevojke
Foto: Facebook
01.07.2018.
u 22:10

Tinejdžerice su poginule nakon što se u petak oko 18.25 sati BMW X5 koji je vozio njihov prijatelj Almir Ejubović (20) velikom brzinom zabio u metalni stup na autocesti A-1 u Butilama

Javnost u Bosni i Hercegovini šokirala je stravična prometna nesreća u kojoj su tri djevojke, Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17), izgubile život.

Tinejdžerice su poginule nakon što se u petak oko 18.25 sati BMW X5 koji je vozio njihov prijatelj Almir Ejubović (20) velikom brzinom zabio u metalni stup na autocesti A-1 u Butilama.

Kazaljka je pokazivala da je mladić vozio čak 244 kilometra na sat!

U automobilu je bila još i Ajla Oruč (18), sestra poginule Lejle koja se bori za život. Vozač Almir Ejubović zadobio je prijelom kralješka lumbalnog dijela kralježnice i nosne kosti te se nalazi u bolnici izvan životne opasnosti.

Foto: Facebook/ Naš potok

Kako pričaju rođaci obitelji, mladić je došao po djevojke kako bi izašli u grad na kavu proslaviti rođendan Ajle Oruč, piše Dnevni avaz.

Automobil koji je 20-godišnjak vozio vlasništvo je njegova oca i nije bio registriran. Na prednjoj i zadnjoj strani imao je nepripadajuće registracijske oznake, a vozilo je prije nesreće bilo na prodaji.

Mladić je tek nedavno položio vozački ispit te još nije niti podigao vozačku dozvolu tako da je bez nje vozio.

Profesor koji je predavao poginulim djevojkama kaže kako je 20-godišnjak poznat po svojoj vožnji.

Divljao je kroz selo i prije nesreće. Da su ga barem tada zaustavili... – kazao je profesor Ferid Ramić.

Komentara 33

MI
midea
23:11 01.07.2018.

i niti jedna mu nije rekla da stane !?

MA
mario80
23:18 01.07.2018.

Takim ljudima treba glavu osjec sa tupim nozem ...!!! Bolestni na svjetu ima dosta

DU
Deleted user
06:46 02.07.2018.

Trebale su reagirat čim je došao do stotke. Trebao bi se u autu nalazit gumb za zaustavljanje koji je dostupan putnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije