Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđeno

Teška prometna nesreća u Bregani Pisarovinskoj odnijela je jedan život

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
20.06.2018.
u 21:28

Očevidac je za 24 sata ispričao kako su vatrogasci prvi stigli na mjesto nesreće te da je jedan muškarac bio prikliješten na mjestu vozača.

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Bregana Pisarovinska jedna osoba je poginula, a dvije su ozlijeđene i prevezene u bolnicu, javila je policija.

U nesreći koja se dogodila oko 19.35 sati sudjelovala su dva automobila zagrebačkih registarskih oznaka. 

Očevidac je za 24 sata ispričao kako su vatrogasci prvi stigli na mjesto nesreće te da je jedan muškarac bio prikliješten na mjestu vozača. 

- Ležao je nepomično. Nisu ga vadili van. Čuo sam da su odlučili pričekati Hitnu pomoć. Drugi čovjek je ležao na travi - izjavio je. 

Nakon što policija obavi očevid doznat će se i uzrok ovoj strašnoj nesreći. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije