Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOČARI NA NOGAMA
Povratak na članak

Tko je kriv za pokolj ovaca i janjadi u Slavoniji

Prije nekoliko dana, prijepodne između 11 i 14 sati, Ivici Turkalju zaklane su tri ovce, izgriženo ih je četiri-pet, a još je pet ovaca nestalo

Komentari 17

Avatar nekakav
nekakav
08:59 30.04.2018.

to je osveta 'prijatelja životinja' jer im nije prošao pritisak na grad ilok, pa nije propisana trajna sterilizacija svih pasa. čagalj također ponekad samo ubija, ne raspori utrobu svima. kao ni lisica, kad krene u kokošinjac, ponekad sve pobije, a ponekad par kokoši riješi sa životom, samo jednu odnese. previše nepoznanica. al zanimljivo, lovci se bore samo za veći broj dopuštenog odstrela srni, jelena, veprova, a oko vukova, lisica i čagljeva u novije vrijeme, ne trude uopće, predlože, al ne inzistiraju, ne rade pritisak.

VL
BI
Bilstein
10:20 30.04.2018.

migranti (zombiji)

VL
Avatar Jaglun
Jaglun
08:53 30.04.2018.

Krivi su čobani.

VL
ZD
zdepar
13:48 30.04.2018.

Tko je kriv za pokolj ovaca i janjadi u Slavoniji - 1. maj

VL
DU
Deleted user
17:45 30.04.2018.

Sljedbenici “religije mira “ u prolazu ( kriminalne horde) i obogacivanju svega usput multikulturom.

VL
BL
blekpanther
15:04 30.04.2018.

Bernadic zna a mozda i Grmoja!

VL
Avatar anita_horvath
anita_horvath
16:32 01.05.2018.

Krivi su Srbi, oni kolju.

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
15:13 30.04.2018.

Zar je moguće da niste osudili Srbe

VL
VL
vladimir679
08:51 30.04.2018.

Sigurno Srbi :)

VL
SS
sokac sa drave
10:07 30.04.2018.

Sigurno su vukovi na dvije noge.

VL
DO
domxerex
10:27 30.04.2018.

Čagljevi na dvije noge. Vukova u slavoniji nema. Onu drugu budaletinu su počinitelji (možda čak rođaci) uvjerili da su krive nedužne životinje. Bliži se prvi svibanj a netko želi zavrtiti janjca na ražnju. Sve je jasno kao dan, krivce neka traži na prvi svibnja kada budu roštiljali i neka se ne iznenadi ako bude komšija ili rođak. Hoće to tako - tko će kome nego svoj svome. Meni je jelene ubijao rođak policijac - otkrila ga policija iz drugog pokušaja kada su došli istražiti iz druge županije jer je i tamo operirao. Inspektor koji ga je uhvatio dobio unaprijeđenje. Tako to ide kod njih, razvalii nekog i napreduješ.

VL
TO
Toni70
10:21 30.04.2018.

Odgovor je u redu. Tipična igra da se odgovornost prebacuje na druge i brzopleto i jeftino. Tako su divlje životinje krive što je loše i krivica sistema i pojedinaca koji su nemarni bez muke žele zavladati sve dublje prirodom. Pastiriri gdje su bili ? dali postoji ograda psi čuvari ? Ovce imaju pravo da koriste divljinu kao vukovi . Tko potamani divljač tako da Vukovi nemaju šanse da se hrane potrebnom divljači ? Nadalje ostaje pitanje dali se ovce drža po propisima i određenim standardima EU ? Jer zakon vrijedi i za seljake . Potom ako nije bila utaja 5 ovaca zbog novaca ; slijedi odšteta ako smo EU i gotovo kraj priće . Krivci psi lutalice nije istina pasiji gazde koji od domaćih životinja učine ih izgladnjelima i lutalicama bez kazne bez cijepljenja i određenog tretmana liječničkog nadzora nad domaćim životinjama - pasi mačke ... ( Što više nastoji se i divlje životinje liječiti i voditi brigu o njima ) A pitanje je i kako je sa onima koje se prodju privat okote i td... Ostajem pri tome da nije istina kako se po običaju seljački kod nas uvijek nađe krivac drugi a ne sami mi "ljudi" ne funkcionirajući sistem . ( Jedino su naše gazde pravi super u funkciji utjerivanje love i otimačina= ovrha građanima .. ) tako da ostaje ono gore navedeno Krivac je uvijek i bez imalo sumnje čovjek i naivnih sugestija i ukazivanja na životinja da se razumijemo . Ta sva biča su 100% ovisna od nas i po kontrolom i zakonima čovjeka.....

VL
PI
PiratiSnebesa
13:32 30.04.2018.

Ovce su krive jer su zalutale bez druga Tita. Mislim da je vrijeme da se ovce preobrazbe u svoj pravi ljudski oblik pa ih nitko neće klati i žrtvovati svojim bogovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.