Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reforma obrazovanja
Povratak na članak

Tko je Dijana Vican? Ključna figura na nacionalnoj obrazovnoj sceni od 2005.

Premijer Plenković kaže kako reforma obrazovanja ide dalje te da rektorica Vican ima njegovu potporu

Komentari 54

Avatar alien79
alien79
15:08 16.08.2017.

Ako su antife protiv nje znači da valja

VL
DR
droza
15:37 16.08.2017.

Gospođa Vican izabrana je javnim natječajem za koji na svakodnevnoj bazi lijevo-liberalni novinari plasiraju "insajderske" informacije (čitaj spinove) kako je proveden nezakonito iz čega naravno proizilazi i da je postupak neregularan. Međutim, sjeća li se itko na koji je način svojedobno izabran Boris Jokić? Gospodin Jokić bio je osobni odabir Z.Milanovića, što je ovaj javno obznanio?! Bez natječaja!?! Dakle prestanite hrvatski narod praviti budalama. Autorica ovoga članka nikada nije našla za shodno protumačiti javnosti taj "transparentni" Jokićev izbor, ali će zato opetovano svojim "objektivnim" člancima iznalaziti moduse, uz pomoć kojih će okretati pilu naopako i ukazivati na tobožnje nepravilnosti kod izbora gospođe Vican. Pa dokle više!

VL
DU
Deleted user
15:07 16.08.2017.

Profesorica Vican ima Plenkovicevu potporu sve dok mu je fotelja sigurna cim se malo zaljulja ode profesorica Vican kao prof Barisic.Sve za vlast, vlast za nista.

VL
DE
debelaberta11
15:08 16.08.2017.

kurikularna reforma je teška prevara koja ima za cilj uvođenje rodne ideologije, jer osnovno pitanje je..... što se prvo napravi u ozbiljnoj državi? pa valjda je to strategija gospodarskog razvoja, dakle prvo moramo odlučiti koje ćemo grane gospodarstva razvijati, gdje smo jaki, gdje ima prostora, a onda se reforma obrazovanja prilagođava potrebama društva,ljude se obrazuje za zanimanja u onim granama industrije koje će bit nosioci gospodarstva. raditi reformu obrazovanja bez strategije dugoročnog razvoja gospodarstva je prevara!

VL
BL
blekpanther
15:42 16.08.2017.

Sretna gospoda da zivi danas a ne u razdoblju 46-52 inace bi omrkla ali osvanula nebi! Zavrsila bi kao i mnogi drugi koji su znali pisati! To bi antife po kratkom postupku, Gdje vom je svecenik i ucitelj pitali bii kad bi usli u selo! A kad bi njih likvidirali vracali su se sa pitanjem, ko zna jos pisati u selu? Takvu reformu bi oni i danas provodili ali im smeta gda.Vican!

VL
KR
kruti190
15:15 16.08.2017.

jugosrpski HNS na aparatima!!!!

VL
LU
lucas
18:03 16.08.2017.

Gospodo puno je toga trulo u zemlji Domoljuba, što zorno pokazuju podaci da nekad u svujetu poznato ZG. sveučilište trenutno je na nivou najzaostalijih i najbjednijih afričkih sveučilišta. Daklem naprid ruljo tribalsko-plemenska uništili ste sve čega ste se dotakli. Uzalud su sveučilišta, doktorati, diplome...balkansko-lopovski sindrom je ušao u sve sfere Hrvatskog društva, iza tih titula u većini slučajeva su prazne tikve ispunjene mržnjom.

VL
DU
Deleted user
16:21 16.08.2017.

Hijene opet napadaju.... mucna situacija.

VL
GU
Gustirna
16:33 16.08.2017.

Kada bih ja odlucivao postavio bih biskupa kosica...kada moze teolog srbin jokic....zasto ne...

VL
GU
Gustirna
16:29 16.08.2017.

Ma nije potrebito ni spominjati njezinu moralnu i politicku orjentaciju...jer zar bi jugofasi, antifasi pioniri,pedofili i homici smrdili po ulicama da je njihova....

VL
DD
ddh
18:51 16.08.2017.

Na gdju. Vican su komunjre i komunjaeski mediji bacali i bacaju i drvlje i kamenje. A medju tim crvenim t.zv. "novinarima i novinarkama" je komunisticka Petra Maretic Zonja. Poceli su lupati orkestralno po profesorici, kao da je ona jedan uhljeb koja je titulu profesorice dobila po ocu kao Josipovic, a ne sa svojim radom i znanjem. Ali profesorica Vican ima jednu za crvene neoprostivu manu, a to je ona nije na liniji prostaka sa Iblerovog Trga i na liniji komunistickog dijela medija u Hrvatskoj (97% svih medija u Hrvatskoj su komunisticki ili crveno orijentirani!). Sa tim i takvim medijima, sa tom i takvom oporbom za Hrvatsku nema napretka. Tako dugo dok se drustvena klima oblikuje od strane raznih Severovih, Arezina, Pavickih i Vlahova ili Petre Maretic Zonje zajedno sa Bobanovom i Puljiskom, sa Indexom ili Novim Listom po uputama Bernardica i Josipovica , u Hrvatskoj nece biti mjesta za napredak. A skoro tragikomicno je, da razne Zonje, Severove ili polupismeni prostaci s Indexa sebi uzimaju za pravo, da sude o kvalifikaciji jedne dekanice. Gradjanska Hrvatska mora pod hitno prekinuti tu diktaturu komunistickih struktura i treba tim siriteljima mrznje konacno reci ne.

VL
PI
pinkec
17:33 16.08.2017.

Dosta nam je 'reformi' Borisa Jokića i njegovih istomišljenika/ca!

VL
SP
spaner
22:21 16.08.2017.

za bakicu je bolje da iskoristi vrijeme i poigra se s unucima,jer ,riječ anemičara u bliskoj budućnosti neće imati obvezujuću težinu

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:20 16.08.2017.

Meni na CH diplomama, a imam ih hvala bogu nekolio, nigdje nepise Svicarska nacionalna diploma. Boze me sacuvaj, pise dimploma, certifikat, maestria, pecat i potpisi, ostalo je drzavno CH zastava i ostali elementi zemlje gdje si se skolovao.

VL
GM
guy-martin
15:11 16.08.2017.

Komentiram

VL
DH
dalibor.hren
21:40 16.08.2017.

Zbog umišljenosti i velikog ega će Vicanica odlepršati. Puna je sebe, a rezultata još nema...

VL
Avatar comparator
comparator
16:27 16.08.2017.

Zašto moramo prosvjedovati kako bi saznali preferencije osobe koja će voditi tu reformu ? Gospodin premijer Plenković bi trebao već jednom shvatiti potrebe javnosti za informacijama .

VL
AR
Armagedon
17:15 16.08.2017.

Nema ona pojma niti ju je briga..... ona sluša što joj crkva i markićka kažu

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:27 16.08.2017.

Da se mene pita, stavila bi dr. Snjezanu Kordic i ovoga decka sto je bio prije u Milanovicevoj Vladi, a ne kradezev kadar da nam osamuti djecu nacionalizmom.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:04 16.08.2017.

Meni se cini da ce nas ova uciti fasizaciji obrazovanja, svakli drugi prefix joj je nacionalno ovo i ono. Ne postoji nacionalno obrazovanje, postoji predskolsko, osnovno, srednje, dilomsko, postdiplomsko i tako dalje. Gdje su joj naucni radovi ili je u Imotskom ''stekla'' diplomu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.