Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO JUTRO
Povratak na članak

Tko je čovjek koji je vikao 'Ćaća' Plenkoviću na Korčuli

Podsjetimo, muškarac je vikao "Živio, ćaća. Dobro nam došao", na što su reagirali policajci lokalne policijske postaje te su prosvjednika upozorili da se udalji.

Komentari 126

DU
Deleted user
17:42 29.07.2019.

Podrška brižnom sinu koji pozdravlja ćaću 🙂 👍👍👍!

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:18 29.07.2019.

Nista nije ucinio sto nije trebao.

VL
NO
Norway
18:41 29.07.2019.

Macani i Kopali se znoje i preznojavaju smišljajući kako opravdati voljenog predsjednika

VL
WI
Witman
18:58 29.07.2019.

Ova vlast je mrtva.

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
19:24 29.07.2019.

"Također među domaćim stanovništvom špekulira se da je prosvjednik namjerno isprovocirao premijerovo osiguranje kako bi omogućio političke poene Miroslavu Škori koji je cijeli događaj prvi komentirao i to samo par minuta nakon prve objave o incidentu, navode stanovnici Korčule." Osiguranjee ili policija nisu trebali biti idioti pa nebi došlo do političkih bodova ("poeni" nisu u duhu hrvatskog jezika novinaru) prema Škori. Ali teško je iz Hrvata maknuti komunjarski mentalitet. Za usporedbu, kada je premijer Cameron bio na londonskim ulicama, tamo se zatekao čovjek s ukulele-om, i pjevao "f. off back to Eaton", došao je tjelohranitelj, nešto mu rekao ali ga se nije usudio maknuti.

VL
DA
Darko22
18:04 29.07.2019.

Očekujem brzi odgovor sendvičarske briagde na ovu provokaciju !

VL
FE
fefellerunt
21:27 29.07.2019.

Da je napisao na ćirilici, možda bi ga dopratili do premijera. Nevezano uz ovaj članak, a s obzirom d anijedan portal, novine i slični medij nisu našli za shodno da napišu i slovo vezano u Domovinski rat, informacija da susu na nadanašnji dan u Bosansko Grahovo upšli pripadnici 4 i 7. gbr u sklopu operacije Ljeto 95, Operacija bez koje ne bi bilo ni uspješne oluje . Sve sam se nadao da će bar novinari večernjeg napisati koje slovo ali ništa

VL
Avatar Uvik svojom glavom
Uvik svojom glavom
19:36 29.07.2019.

Nije bitno tko je već je bitna reakcija policije koja je na razini Kine, Bjelorusije i ostalih sl. zemalja

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
19:40 29.07.2019.

Godpodin Škoro je sa svojim komentarom o postupanju policije prema prosvjedniku sasvim u pravu. Čovjek je relativno mirno uz držanje ceduljice sa natpisom “ĆAĆA” Plenkoviću dovikivao. Ali, nije Plenković kriv što u našem sustavu masovno rade udbaški tupsoni koji još uvijek nisu opušteni kad se dešavaju takve sitne prosvjedničke akcije koje su u okviru demokratskih standarda. Čovjeka privesti zbog tobožnjeg narušavanja javnog reda i mira je totalna farsa. Tupsonima treba objasniti što je narušavanje javnog reda i mira. To je primjerice masovno urlanje partijanera u alkoholiziranom stanju ovih dana u mnogim mjestima diljem naše jadranske obale.

VL
Avatar Ronin
Ronin
20:04 29.07.2019.

Nema šale sa CK SKJ.

VL
LI
LizaLimenni
22:18 29.07.2019.

Kakvo vrhunsko trolanje doticnog gospodina! Jadna je vlast koja ne moze podnijeti malo humora, i tresu se i preznojavaju cijeli dan. A svatko se svrbi gdje ga cese. A plenki je Mali Ćaća, jer jedan je Ćaća!

VL
KA
kalimera
22:40 29.07.2019.

Kad će rekonstrukcija premijera?

VL
ZP
zpadjen
23:27 29.07.2019.

Premijeru Plenkoviću?! Ali policija na hrvatskim otocima divlja kad Vi dolazite!! Meni se identično lani dogodilo na Hvaru. Za dane turizma, odobrena mi Press akreditacije za Arsenal, a onda išao na živce nekom malom policajcu koji me traži Press iskaznicu,, a ja njega policijsku koju nije htio pokazati?? Odala ga rečenica Da nije ovo PIJACA, a to se ne koristi na Hvaru i Splitu,nego Sinj. Još mu rekao da plavokosi šef osiguranja Plenković, moj susjed s Jaruna i ja, sada ne bili sad na hvarskoj pjaci, a policijska budala mi se dere da je u Arsenalu on Gospodar života i smrti?? Sutra mi se ministrica Žalac ispričala zbog ovoga incidenta!!! Makar je tu uključena možda i njena načelnika za otoke. Na otocima je Policija iz SFRJ, kao i te DEM za kazne!!! Čovjeće, bio sam uz Plenkoviću, a rame do rame, a u krematoriju, a na pogreb Rečje Bašića. Još ga onaj dvometraš pita da se pobiju kroz gužvu na ulazu, a a Plemković ne treba?! Mogli smo se Plenki i ja, sada ne 20 minuta za ruke držati, a na koljena mi na sjeo neki balavac, za koga nisam znao da je Karlo Ressler. Tražim Plenkoviću i njegove pametne tjelohranitelje, da mi se ispričaju za postupanje malog crnomanjastog policajca iz Provincije, a koji sebe nazvao Gospodarom života i smrti na Hvaru?!!! A manji je od Olega Butkovića?? DR ZDENKO PADJEN, dipl.ing. Opatija Žrtva idiota Kaljmete, te Isuseka iz Varaždina, dr Ivana Čehoka. Ljigavi smrade Kalmeta koji mi uvijek u cipele gledaš! https://zpadjen.wordpress.com

VL
LO
lojtra2
18:56 29.07.2019.

Možete li vjerovati ovu slobodu govora u Hrvatskoj kako na političkoj tako i na javnoj sceni: Lojtra1: Zabrana. Profilu će biti dopušteno komentiranje: 20.07.2021 08:30!

VL
IN
inot
18:59 29.07.2019.

bravo,bravo..... kradeze svakoga dana sve vise i vise pokazuje svoje pravo lice....lopine i batinasi,ali svemu dojde kraj

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:27 29.07.2019.

"Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira" se koristi za ograničavanje sloboda i prava, ili policija jednostavno nema pojma kako da reagira, bitno da se znaju pozivati na napredne demokracije. Tako nam poručuju da su naše slobode i prava da se stisnemo u svoj kut i da čkomimo.

VL
ST
steve
23:15 29.07.2019.

Pa ovaj se boji obicnog natpisa nezadovoljstva i odmah salje policiju . Koga se on boji, a sta bi tek bilo da se ponovi devedeset i prva, nestao bi vec isti dan kao i mnogi slicni njemu, ali nazad se sigurno vise vratio ne bi. Boje se, jer su u manjini, na zalasku ste.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:23 30.07.2019.

Istog trena bi mi otkaze dobili i nikad više ni jednoj službi radili.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
18:36 29.07.2019.

Koga bi se prije uplašili: čovjeka s mačetom podignutom u zrak ili s članskom iskaznicom HDZa?

VL
DU
Deleted user
14:53 30.07.2019.

OK sad znamo tko je on a tko je naredio da se čovjeka odvuče iza kontejnera? Od kuda policiji to pravo? Da li je on ugrožavao Plenkija? Dajte ime tog tko je naredio da se čovjek prisilno odvde da mu hebemo sve po spisku i da se podigne kaznena prijava protiv prekoračenja ovlasti..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.