Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ICC:
Povratak na članak

Tjeralice za Gadafija, njegova sina Saifa al-Islama i šefa obavještajaca

Suci su potvrdili tjeralicu čije je izdavanje zbog zločina protiv čovječnosti još u svibnju tražio glavni tužitelj ICC-a Luis Moreno-Ocampo.

Komentari 12

OB
-obrisani-
13:13 27.06.2011.

dobar je gadafi.....svidja mi se.....stara mudrost kaze, kad pocnes da jedes goooovna, onda ih jedi do kraja....a gadafko to i radi...za ideale ginu budale, a izgleda da onda i nije toliko lose biti budala.

VL
OB
-obrisani-
18:09 27.06.2011.

Zaboravili su staviti na tjeralicu velikog mu prijatelja i pobornika mesića,nema ga dugo da ga brani,stara dvolična kukavica.

VL
UN
unbekant
18:18 27.06.2011.

a kad ce `stovani sud da izda tjeralicu za Bushem,jer je pobijo za osam godina mandata nekoliko miljona zitelja diljem svjeta,pa tjeralica za Obbamom,nastavijo Bushev posao,pa tjeralica za Sarkozyjem,pa za Nentenjahuom...........svi su oni puno vise ruke okrvavili nego Gadafi,aili to je sve americka demokracija....

VL
KA
Kameni
19:17 27.06.2011.

Sta je sa Gvatemalom? Tijela su bacali iz helikoptera sa oznakama crvenog kriza, oni pricaju o pravu, pravo su djelomicno dobili 11.09.ostatak dolazi sa kamatama. Bas me zanima kao je biti amerikanac u svijetu, cujem da masovno kupuju rezervne pasosee Juznoafricke Republike i Novog Zelanda?

VL
OB
-obrisani-
20:37 27.06.2011.

zbog zločina protiv čovječnosti >>>>>>>>>>>>>> A pobijenih 1.5 milijuna CIVILA u Afganistanu i Iraku od strane zapadnih sila nije zlocin protiv covjecnosti. Masakr u Gazi i pobijenih pola milijuna Palestinaca u zadnjih nekoliko desetljeca nije zlocin protiv covjecnosti. Kradja organaa Palestinaca isto tako nije zlocin........Pljuc

VL
OB
-obrisani-
20:50 27.06.2011.

Gdje si bio Marsijanac? ........ Tjeralice za Gadafija, njegova sina Saifa al-Islama i šefa obavještajaca A kakvo je ovo prezime al-Islama? to ti je kao kad bi se Stoki zvao al-Juden???????

VL
ZI
zimkor
03:54 28.06.2011.

Vama biserima koji podrzavate ovig diktatora i antikrista pozelio bih da zivite pod njevim rezimom.

VL
OB
-obrisani-
08:48 28.06.2011.

Ovo je jos jedan presedan u nizu.Medjunarodne instance se stavljaju u sluzbu liberalnog kapitala,jer i nemaju izbora,ucenjeni izleteli bi sa pozicije.Da li sekretar UN-a moze nesto reci protiv Amera?Ali tesim se da ce, nazalost, jos samo sledeca ekonomska kriza sve promeniti....Nazalost obicnih smrtnika koji ce po obicaju platiti ceh kapitala...

VL
Avatar kobra11
kobra11
09:18 28.06.2011.

Blic Libijske vlasti odbacile su odluku Međunarodnog krivičnog suda (MKS) da izda nalog za hapšenje Muamera al Gadafija i saopštile da MKS za to nije nadležan. \"Libija ne prihvata odluku MKS, koji je sredstvo zapadnog sveta za procesuiranje lidera iziz Trećeg sveta\", izjavio je ministar pravde Muhamed el-Kamudi na konferenciji za novinare u Tripoliju, preneo je sinoć Rojters. \"Lider revolucije i njegov sin nemaju nikakvu zvaničnu funkciju u libijskoj vladi i stoga oni nemaju veze sa optužbama MKS protiv njih\", rekao je on.

VL
OB
-obrisani-
12:44 28.06.2011.

KO CE GA HAPSIT??????????????? \"MUSLIMANSKA BRACA\"????????????????

VL
OB
-obrisani-
14:37 28.06.2011.

Nastavak: Nalog Međunarodnog krivičnog suda obavezuje svih 116 potpisnica Rimskog statuta kojim je osnovan tribunal, uključujući poslednju članicu Tunis koja je prošle nedelje podnela zahtev za pristupanje, da uhapse Gadafija ako kroči na njihovu teritoriju i izruče ga Hagu. Premama ocenama izveštača, to će dovesti u nezgodan položaj pukovnikove saveznike u Ugandi i Venecueli ako kod njih potraži utočište i otežati sve posredničke napore za okončanje rata u Libiji. .Resili su ako sve ce da pobiju samo da bi se dokopali nafte.

VL
OB
-obrisani-
21:20 28.06.2011.

evo ja prilažem kilu soli..... za na rep

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.